Medicover Romania

In Romania Grupul Medicover este singurul furnizor de servicii medicale cu experienta europeana.

Prezent de peste 18 ani pe piata serviciilor medicale private din Romania, Medicover dispune de o retea de clinici proprii cu 14 clinici in Bucuresti si in tara (Timisoara, Cluj, Constanta, Iasi, Ploiesti, Brasov) cu o gama completa de specialitati.

Synevo, parte a Grupului European Medicover, este cea mai extinsa si performanta retea de laboratoare din Romania, cu peste 1800 de investigatii disponibile. Este prezent in 10 tari (Polonia, Romania, Ucraina, Belarus, Georgia, Moldova, Bulgaria, Turcia, Serbia, iar sub numele brandului IMD in Germania) cu 64 de laboratoare unde anual se prelucreaza peste 70 de milioane de analize.

Spitalul Medicover  este un spital complet integrat cu urmatoarele departamente disponibile: Imagistica, Maternitate, Neonatologie, Pediatrie, Specialitati Medicale si Chirurgicale, Terapie Intensiva si Ambulator cu toate specialitatile.

Servicii complete dedicate sanatatii tale: abonamente de sanatate, abonamente de Medicina Muncii, consultaţii, investigaţii, servicii de spitalizare de zi, analize de laborator, Hotline Medicover 24 de ore din 24, monitorizarea sarcinii, pachete dedicate de nastere, monitorizare postnatala si servicii de neonatologie, gama completa de specialitati chirurgicale, reabilitare medicala, servicii complete de pediatrie.