Articole medicale

 • Osteoporoza

  Un sistem osos sanatos reprezinta mai multa mobilitate si libertate de miscare pentru tine in fiecare zi. Nu iti refuza placerea si nevoia de a te misca in voie la orice varsta.

  26.06.2012 in Preventie
  vezi mai mult
 • Diabetul gestational

  In timpul sarcinii, in organismul matern se produc modificari endocrine si metabolice – secretia de hormoni placentari (hormon de crestere, progesteron, hormon lactogen placentar, etc) si cresterea tesutului adipos (prin reducerea efortului fizic si cresterea aportului caloric).

  26.06.2012 in Alimentatie
  vezi mai mult
 • Fotoprotectia

  Efectele expunerii abuzive la razele UV sunt de 2 tipuri: efect imediat (acut) si efect cronic (cumulativ).

  25.06.2012 in Lifestyle
  vezi mai mult
 • Homeopatia

  Homeopatia este metoda terapeutica ce foloseste principiul similitudinii; aceasta inseamna ca remediul care se administreaza e cel care produce la omul sanatos un tablou de simptome identic cu cel cu care pacientul vine la medic.

  22.06.2012 in Preventie
  vezi mai mult
 • Relaxarea – de la combaterea stresului la pregatirea pentru succes

  In cazul in care stresul este prezent in viata ta pe perioade mai lungi de timp este recomandat sa ceri sfatul unui medic psiholog pentru ca impreuna cu acesta sa stabiliti o metoda de relaxare potrivita stilului de viata abordat. Medicii psihologi din cadrul Medicover te vor ajuta sa depasesti perioadele stresante, sa eviti si sa stii sa faci fata factorilor de stres.

  19.06.2012 in Psihologie
  vezi mai mult