Articole medicale

 • Reabilitare pediatrica

  Kinetoterapia pediatrica ajuta la depistarea si tratarea precoce a problemelor sugarilor si copiilor, implicand o gama larga de afectiuni musculo-osteo-articulare.

  19.07.2012 in Copilul tau
  vezi mai mult
 • Laptele matern – alimentul ideal pentru bebelusul tau

  Este bine sa stii ca alimentul ideal pentru nou nascut si sugar este laptele matern, pentru cel putin primele 6 luni de viata. Nu e usor sa intri in rolul de parinte, uneori e nevoie de timp de armonizare cu copilul, de cunoastere reciproca, pentru a fi pregatita sa gestionezi problemele aparute.

  17.07.2012 in Copilul tau
  vezi mai mult
 • Meningita acuta virala

  Meningita este o afectiune acuta, cel mai frecvent de cauza infectioasa, a sistemului nervos central.

  16.07.2012 in Preventie
  vezi mai mult
 • Riscurile unei alimentatii dezechilibrate

  Alimentatia nesanatoasa si lipsa activitatii fizice sunt cei mai mai importanti factori care contribuie la o epidemie privind tulburarile de nutritie din Romania. Chiar in absenta tulburarilor de nutritie, alimentatia dezechilibrata si lipsa activitatii fizice sunt asociate cu un risc crescut de morbiditate si mortalitate

  13.07.2012 in Alimentatie
  vezi mai mult
 • Arta de a fi parinte

  De abia v-ati obisnuit cu gandul ca veti fi parinti si incercati sa va informati despre ce inseamna acest lucru. Rolul de parinte este cel mai important din viata fiecarui om, de aceea ar trebui sa aflati tot ce implica sarcina, nasterea si ingrijirea nou nascutului direct de la specialisti.

  11.07.2012 in Lifestyle
  vezi mai mult