Articole medicale

 • Arta de a fi parinte

  De abia v-ati obisnuit cu gandul ca veti fi parinti si incercati sa va informati despre ce inseamna acest lucru. Rolul de parinte este cel mai important din viata fiecarui om, de aceea ar trebui sa aflati tot ce implica sarcina, nasterea si ingrijirea nou nascutului direct de la specialisti.

  11.07.2012 in Lifestyle
  vezi mai mult
 • Probleme dermatologice legate de expunerea prelungita la soare

  Expunerea la soare are un rol major in aparitia cancerelor de piele. Este nociva atat expunerea cronica la soare, cu efecte nocive cumulative cat si expunerea acuta, ce duce la aparitia arsurilor solare.

  04.07.2012 in Lifestyle
  vezi mai mult
 • Vaccinul HPV – cui i se adreseaza si cum functioneaza?

  HPV (Human Papilloma Virus – virusul Papiloma uman) este un virus cu transmitere sexuala care s-a dovedit a fi agentul cauzator pentru aproape toate formele de cancer al colului uterin. Au fost identificate in laborator mai mult de 100 tipuri de HPV, dintre care insa doar 70 sunt implicate in infectiile la om.

  02.07.2012 in Preventie
  vezi mai mult
 • Osteoporoza

  Un sistem osos sanatos reprezinta mai multa mobilitate si libertate de miscare pentru tine in fiecare zi. Nu iti refuza placerea si nevoia de a te misca in voie la orice varsta.

  26.06.2012 in Preventie
  vezi mai mult
 • Diabetul gestational

  In timpul sarcinii, in organismul matern se produc modificari endocrine si metabolice – secretia de hormoni placentari (hormon de crestere, progesteron, hormon lactogen placentar, etc) si cresterea tesutului adipos (prin reducerea efortului fizic si cresterea aportului caloric).

  26.06.2012 in Alimentatie
  vezi mai mult