Articole medicale

 • Homeopatia

  Homeopatia este metoda terapeutica ce foloseste principiul similitudinii; aceasta inseamna ca remediul care se administreaza e cel care produce la omul sanatos un tablou de simptome identic cu cel cu care pacientul vine la medic.

  22.06.2012 in Preventie
  vezi mai mult
 • Relaxarea – de la combaterea stresului la pregatirea pentru succes

  In cazul in care stresul este prezent in viata ta pe perioade mai lungi de timp este recomandat sa ceri sfatul unui medic psiholog pentru ca impreuna cu acesta sa stabiliti o metoda de relaxare potrivita stilului de viata abordat. Medicii psihologi din cadrul Medicover te vor ajuta sa depasesti perioadele stresante, sa eviti si sa stii sa faci fata factorilor de stres.

  19.06.2012 in Psihologie
  vezi mai mult
 • Urgente in pediatrie

  Situatiile neprevazute pot aparea oricand, de aceea poti suna la orice ora la Hotline Medicover 021 310 40 40 - unde medicul va cere detalii despre simptomele copilului tau si iti va da imediat recomandarile sale pentru starea lui de sanatate. Daca este necesar, te va programa in cel mai scurt timp sau te va chema in departamentul Triaj la Spitalul Medicover. Aici ai acces la o camera de garda dedicata copiilor.

  19.06.2012 in Copilul tau
  vezi mai mult
 • Criza de opozitie a copilului – normal sau patologic?

  De multe ori parintii constata cu neliniste si nedumerire schimbarea radicala din comportamentul copiilor aparuta dupa varsta de 2-3 ani.

  19.06.2012 in Copilul tau
  vezi mai mult
 • Enurezisul nocturn primar

  Emisia involuntara de urina in timpul somnului, dominant in cel de noapte, la copilul de peste 6 ani, fara o cauza morfofunctionala este recunoscuta ca enuresis nocturn primar (ENP). Accidental din timpul “somnului de zi” constituie semn de gravitate.

  18.06.2012 in Copilul tau
  vezi mai mult