Cornelia Dan - Medicover suntem noi.

Sunt recunoscatoare pentru ca aici am invatat ce inseamna sa avem grija de pacientii nostri, ce inseamna loialitate, ce inseamna sa fim profesionisti.

Medicover pentru mine reprezinta o provocare. A fost si este o provocare.

Cand am ajuns in Medicover acum 20 de ani, eram un proaspat asistent medical iesit din scoala, crescut la tara, in provincie. Am venit in Medicover pe postul de receptioner in laborator si am evoluat.

Primul job pe care am plecat din receptie a fost acela de administrator de clinica, apoi dupa cativa ani am fost primul administrator de Medicina Muncii. S-a dezvoltat partea de Medicina Muncii si ulterior am preluat rolul pe care il detin si acum, acela de coordonator de logistica, coordonator de clinica.

Sunt recunoscatoare pentru ca aici am intalnit oameni frumosi, oameni care m-au ajutat sa cresc. Sunt recunoscatoare pentru ca aici am invatat ce inseamna sa avem grija de pacientii nostri, ce inseamna loialitate, ce inseamna sa fim profesionisti.

Medicover a fost pentru mine un al doilea acasa. 4 joburi in care am activat, 4 clinici in care am lucrat. Mi-ar placea sa spun o cifra a oamenilor cu care am lucrat dar sunt prea multi.

Pentru Medicover - de acum inainte imi doresc sa ramana la fel de valoros, cu principiile sanatoase pe care le are, cu valorile Medicover pe care toti le stim si le avem in fata noastra in fiecare zi.

Cea mai importanta dintre aceste valori ale Medicover, pentru mine a fost integritatea. Este o valoare pe care mi-au dat-o parintii mei si pe care am dezvoltat-o si am indragit-o atunci cand am crescut si pe care am regasit-o in Medicover si am apreciat-o si sper sa nu se piarda aceste valori, sa le sustina in continuare, sa le transmita mai departe oamenilor noi care vin in firma si impreuna sa crestem la fel de valoros si cu aceleasi principii sanatoase.

Data publicării 29.03.2021