Dr. Anca Paunescu - Medicover suntem noi.

Au pus la dispozitie tot ce era necesar sa ne realizam profesia medicala in conditii de siguranta.

Medicover este o parte consistenta si importanta a vietii si a profesiei mele. In cei 21 de ani ai mei in Medicover, vreo 15 ani am desfasurat activitatea ca manager de clinica. 

Pentru mine a fost foarte important ca am intalnit Medicover la inceputul profesiei mele medicale si de aceea chiar sunt recunoscatoare pentru ca in acei ani, fondatorii grupului Medicover au avut curajul sa investeasca in Romania si sa ofere tinerilor medici, asistenti medicali, si altor profesii conexe, un cadru in care sa poata sa isi gaseasca si sa isi construiasca drumul in viata.

Au pus la dispozitie tot ce era necesar sa ne realizam profesia medicala in conditii de siguranta. Am avut posibilitatea reala sa invatam si unii de la altii, si in cadrul organizat al unor cursuri sau alte forme de instructie la care am participat. 

Oamenii au fost intotdeauna incurajati sa se exprime, sa creasca, sa se dezvolte.

Daca ar fi sa gasesc un element comun intre Medicover si experienta mea in Medicover, cred ca as combina calitatea si echipa. Medicover este pentru mine ca o a doua familie - o familie largita in care se includ colegii cu care lucrez zi de zi dar in acelasi timp si pacientii. Cu o mare parte dintre ei pot sa spun ca suntem alaturi de 10, 15 si chiar 20 de ani. Pot sa ma gandesc la  pacienti pe care ii stiu dinainte de a se naste. Ma mandresc intr-un fel ca am condus cinci clinici dintre care patru le-am luat tot de la zero.

Imi doresc foarte mult sa continuam, sa reusim ca din ceea ce a reprezentat experienta celor 25 de ani sa adunam lucrurile cele mai valoroase, cele mai bune care ne-au ajutat sa ajungem cu succes pana aici si sa fim in continuare deschisi catre pacientii nostrii si sa privim pozitia noastra in Medicover ca pe o responsabilitate pe care o avem.

 

Data publicării 29.03.2021