Dr. Crenguta Cristina Momirla - Medicover suntem noi.

E mediul in care traim si lucram cu un singur scop - sa ajutam pacientul.

Medicover pentru mine reprezinta o companie care are forta umana si in care fiecare dintre noi, fiecare angajat, se straduieste sa faca ce poate mai bine pentru binele pacientului. Medicover este o parte din viata mea. Cred ca este o parte a vietii fiecaruia dintre angajati, dat fiindca cea mai mare parte a timpului ne-o petrecem in Medicover. E o relatie si de prietenie si de colegialitate, o relatie in care am crescut - ne-a ajutat foarte mult sa ne dezvoltam profesional. E mediul in care traim si lucram cu un singur scop - sa ajutam pacientul.

Discutam, radem, plangem, suferim impreuna, ne bucuram, traim toate emotiile pe care le traim in familia de acasa

Eu sunt medic pediatru. Cele mai multe emotii, fiindca impart doua profesii in Medicover, medic si manager, cele mai multe le am in legatura cu copii – fericire, bucurie. Copiii ne bine dispun. Nu cred ca imi lipseste zambetul de pe buze zilnic, de aceea probabil ca si relatia mea din punct de vedere al celelalte functiei de manager este asemanatoare.

Incerc sa iau totul asa cum este si sa rezolvam totul astfel incat sa ne respectam principiile. Ma identific cu toate valorile pe care Medicover le are de acum 25 de ani de cand s-a infiintat – calitate, integritate, responsabilitate, spirit de echipa si spirit antreprenorial.

Sunt recunoscatoare pentru ca acum 13 ani am fost primita in Medicover. Da, eram mandra ca fac parte si sunt inca mandra ca fac parte din echipa Medicover. Sunt recunoscatoare pentru toate oportunitatile care mi s-au oferit sa ma dezvolt profesional. Am intrat ca medic specialist si am ajuns practic sa am doua specialitati, mai multe competente si practic incercam sa-i ajutam pe toti cei care ne intra in clinica. Fie ca e pacient, client, angajat, coleg, sef.

Mesajul pentru Medicover este sa isi pastreze cele cinci valori cu care a pornit la drum. Sunt cele mai importante si datorita acelor valori cheie noi am ramas in Medicover si cu ele dorim sa continuam.

 

Data publicării 29.03.2021