Dr. Cristina Tudor - Medicover suntem noi.

Cred ca primul cuvant care imi vine in minte este stabilitate, inovatie pentru ca de-a lungul anilor ne-am adaptat, inventat, modelat.

Primul pas cu multe emotii l-am facut in Medicover in 1998. M-am dezvoltat si maturizat alaturi de Medicover.

Imi aduc aminte cand s-a deschis primul centru eram ca niste copii si dupa aceea pe rand s-au dezvoltat toate celelalte clinici, dar a fost ca primul nostru copil in care veneam cu multa bucurie si pacientii erau la fel de tineri ca si noi. M-am intalnit cu copiii acestor pacienti pe care ii stiu unii din fasa, chiar de inainte. 

Sunt recunoscatoare Medicover in primul rand imi pentru dezvoltarea profesionala pe care mi-a asigurat-o. Au fost efectiv inceputurile medicinii private.

Cred ca primul cuvant care imi vine in minte este stabilitate, inovatie pentru ca de-a lungul anilor ne-am adaptat, inventat, modelat si am dovedit ca Medicover isi pastreaza profesionalismul de-a lungul anilor.

Pacientii revin dupa atatia ani tot la noi, cu copiii care deja au crescut, cu parintii lor care au devenit acum bunici. Cifrele variaza vizavi de numarul de pacienti pe care ii vad, dar niciodata nu exista cifra 0.

Cifrele nici nu cred ca au valoare foarte mare in momentul de fata pentru ca ele se aduna zilnic. Conteaza bucuria pe care o percepem noi, din partea lor ca facem bine ce facem.

 

Data publicării 29.03.2021