Dr. Daniela Dana Ionescu - Medicover suntem noi.

Un organism in continua dezvoltare care nu numai ca se adapteaza in permanenta schimbarilor de mediu dar si genereaza schimbarea.

Sunt la Medicover de pe 1 octombrie 1995. De 25 de ani sunt in Medicover.

Ce inseamna Medicover pentru mine? Medicover e ca un organism in continua dezvoltare care nu numai ca se adapteaza in permanenta schimbarilor de mediu dar si genereaza schimbarea.

Prima amintire este cum stateam in receptie si asteptam sa intru la primul interviu pe care l-am dat. Eram cu un coleg – (dr. Adrian Nicolau), noi practic am fost primii doi medici angajati in Medicover. Am fost impreuna si la bine si la greu. Medicover 25 reprezinta un pas pentru Medicover 30.

Imi doresc sa gaseasca intern si extern, caci o sa avem nevoie nu numai de resurse interne, ci si de resurse externe, ma refer la oameni, ca sa mearga inainte, pe acelasi drum.

As asemana Medicover cu Norvegia - o tara muntoasa, plina de fiorduri, iar toate drumurile sunt numai prin tuneluri - nu exista obstacole totdeauna exista solutii, si chiar m-am gandit atunci la Medicover. Asta face Medicover - trece toate obstacolele si se incearca gasirea de solutii pentru orice.

 

Data publicării 29.03.2021