Front Desk Officer - Clinici/Spital Bucuresti

Vino sa ne cunoastem!

Iti place sa relationezi cu ceilalti si sa gasesti solutii pentru problemele intampinate? Ai dorinta reala de a-i ajuta pe ceilalti si esti interesat sa inveti si sa te dezvolti? Credem cu tarie ca poti face parte din echipa noastra. Avem posturi disponibile, in echipe de oameni dedicati si cu potential de dezvoltare.

In acest job vei putea relationa cu numerosi oameni cu povesti diferite, vei avea sentimentul ca ajuti pe ceilalti si ca rezolvi o multime de lucruri la sfarsitul fiecare zile si, cel mai important, vei putea sa te exprimi si sa iei initiativa pentru a oferi solutii clientilor, in cazul nostru, pacientii Medicover.

Ne-a placut ce-au spus pacientii nostri despre noi si ne motiveaza sa ne facem treaba zi de zi:

„Am intalnit cei mai atenti, grijulii, saritori si punctuali oameni din domeniul medical. Zambetele lor si atentia pe care o acordau problemei mele, care pare banala pentru unii, m-au facut sa trec extrem de usor peste tot ce am suferit. Nu am cuvinte sa multumesc tuturor celor care m-au ajutat incepand cu zambetul domnisoarei de la receptie, doamna doctor de la cabinetul 4, domnul doctor si absolut tot personalul pe care l-am intalnit in cazul meu la etajul 4 de la doamnele de la curatenie si pana la doamna doctor care mi-a facut externarea azi. Multumesc tuturor celor intalniti in aceste doua zile si va rog sa ramaneti la fel si sa aveti parte de tot respectul pe care am incercat sa vi-l ofer eu!” Claudiu T. - pacient

Trimite CV-ul tau aici sau la adresa recrutare@medicover.ro si te sunam sa discutam.

Data publicării 09.09.2021