Monica Parau - Medicover suntem noi.

Reprezinta in momentul acesta aproape totul, pentru ca aici lucrez de dimineata pana seara, imi pun sufletul in tot ceea ce fac si fac cu pasiune.

Medicover pentru mine cred ca reprezinta in momentul acesta aproape totul, pentru ca aici lucrez de dimineata pana seara, imi pun sufletul in tot ceea ce fac si fac cu pasiune. Este cred ca primul atribut pe care l-am vazut la Medicover – pasiunea.

Medicover egal amintiri egal viata. Prin ele traiesti! As putea sa spun poate ca imi aduc aminte de primul meu proiect in care am fost angrenata cand am venit in Medicover se numea „Orange film” era in parteneriat cu compania Orange si atunci trebuia sa tin o evidenta a tuturor pacientilor care doreau sa mearga la film, dar in acelasi timp evidenta aceasta nu trebuia sa depaseasca un numar limitat de vizonari de film. Cred ca a fost primul meu proiect si primul proiect pe baza caruia am prins aripi si mi-a placut.

Am venit din invatamant, deci pot spune ca eram un profesionist acolo, dar Medicover m-a ajutat exact, si intotdeauna la asemuit ca primul meu invatator

Sunt recunoscatoare pentru foarte multe. In primul rand pentru toate experientele prin care am trecut, pentru toate provocarile care mi-au fost date si de la care am invatat si intotdeauna am stiu sa ma ridic si am crescut, pentru oamenii care m-au invatat si in primul rand pentru oamenii de la care am invatat. Au fost foarte multe lucruri pe care vroiam sa le invat si pe care stiam ca nu le stiu si ca nu le stapanesc si atunci am furat un pic meserie de la ei si fara pic de modestie as putea spune ca sunt foarte foarte recunoscatoare echipei din care fac parte. Am o echipa foarte frumoasa, cu care ma mandresc si care sunt alaturi de mine.

Pot spune ca am introdus mii de contracte, am activat sute de mii de pacienti.

Experienta Medicover este ca si o calatorie! Sunt mandra ca fac parte Medicover, intotdeauna am fost mandra!

Emotiile care definesc tot sunt increderea si respectul! Imi doresc ca Medicover sa se reinventeze mereu, sa se dezvolte!

 

Data publicării 29.03.2021