Operator typing - Clinici Bucuresti

Vino sa ne cunoastem!

Vrei sa-ti incepi activitatea in domeniul medical si sa inveti rapid cunostinte medicale? Esti la inceput de drum sau iti plac lucrurile concrete, ai suficienta rabdare si esti adeptul informatiei corecte? Este exact ceea cautam si noi la viitorul nostru coleg.

Ne dezvoltam si ne dorim colegi noi in activitatea de back office a clinicilor din Bucuresti, precum cel de medical typist. Atuuri precum rabdarea, atentia la detalii si capacitatea de organizare te vor ajuta sa iti indeplinesti task-urile zilnice cu usurinta. Avem o echipa frumoasa, deschidere pentru initiative in rezolvarea problemelor si interes real pentru binele celor din jur, pacienti sau colegi.

Trimite CV-ul tau aici sau la adresa recrutare@medicover.ro si te sunam sa discutam.

Avem multe mesaje frumoase, onorante si emotionante de la oamenii din echipa noastra despre ce reprezinta Medicover pentru ei:

De-a lungul celor 7 ani de activitate in Medicover, am construit o echipa de profesionisti adevarati, avand in minte valorile noastre: integritate, pasiune pentru calitate, lucru in echipa si initiativa. Am coagulat vise, idealuri, profiluri de oameni profesionisti, conturand o cultura in care calitatea si spiritul de echipa sunt la loc de cinste. Sunt mandra si multumesc echipei Medicover pentru oportunitatea de a continua si azi, cu pasiune si devotement, munca de instructor pentru asistente si moase debutante, modeland caractere, deschizandu-le dragostea pentru profesie si indrumandu-le pasii spre o cariera de succes. Angela D.– moasa senioara

Data publicării 09.09.2021