• Asistent medical balneofizioterapie - Clinica Pipera

  Principala noastra preocupare este grija fata de sanatatea pacientilor. De aceea, investim continuu in oameni si echipamente, avand ca obiectiv imbunatatirea calitatii vietii romanilor.
 • Medic Specialist Neurologie

  Ne marim echipa. Vino sa ne cunoastem! Pentru ca suntem tipul de angajator care isi doreste sa fie in permanenta alaturi de angajatii si pacientii sai, tratand intotdeauna cu profesionalism si seriozitate nevoile acestora, ne extindem echipa din Bucuresti, cautand medici primari sau medici specialisti pentru care grija, atentia si orientarea catre pacient sunt parte din pasiunea lor.
 • Senior Digital Specialist

  Medicover is more than a workplace. Medicover is about all people full of passion, commitment and people with big hearts who want something more in life. Our goal is to improve and maintain good health of patients. Join us! We are currently looking candidates for:
 • Medic Medicina Generala - Clinica Timisoara

  Vino sa ne cunoastem! Ti-ai dori un mediu de lucru in care ai mereu ce invata, cu interes pentru actul medical la standarde internationale si cu ocazia de a trata pacienti cu o cazuistica variata? Noi avem cadrul potrivit. Ne dorim in echipa noastra oameni pasionati de meseria lor, cu dorinta de a face bine celor din jur si cu respect pentru actul medical.
 • Medic Imagistica Medicala - Clinici Bucuresti

  Grija fata de sanatatea pacientilor este prioritatea noastra. De aceea, investim in permanenta in oameni si in echipamente, avand ca obiectiv major imbunatatirea calitatii vietii oamenilor.
 • Asistent medical chirurgie - Spital Medicover

  Experienta ta profesionala este de minim 1 an pe o pozitie similara in spital de stat/ privat? Ai abilitatea de a gestiona informatii si situatii de criza in mod independent si responsabil? Este profilul pe care noi il cautam pentru colegii nostri!
 • Asistent medical generalist - Clinici Bucuresti

  Stii sa recoltezi, sa montezi branule sau sa aplici electrozi pentru EKG, sa monitorizezi functii vitale si sa administrezi tratamente? Iti place sa ai grija de oameni si sa oferi ajutor specializat intr-un mediu de lucru organizat? Ai gasit locul potrivit!
 • Operator typing - Clinici Bucuresti

  Vino sa ne cunoastem!
 • Asistent medical pediatrie - Spital Medicover

  Ai o inclinatie naturala spre ingrijirea copiilor? Ai lucrat cel putin un an cu copiii intr-o sectie de pediatrie din rolul de asistent medical? Atunci acest job ti se potriveste!:)