• Medic Medicina Generala - Clinica Timisoara

  Vino sa ne cunoastem! Ti-ai dori un mediu de lucru in care ai mereu ce invata, cu interes pentru actul medical la standarde internationale si cu ocazia de a trata pacienti cu o cazuistica variata? Noi avem cadrul potrivit. Ne dorim in echipa noastra oameni pasionati de meseria lor, cu dorinta de a face bine celor din jur si cu respect pentru actul medical.
 • Asistent medical generalist - Clinica Timisoara

  Principala noastra preocupare este grija fata de sanatatea pacientilor. De aceea, investim continuu in oameni si echipamente, avand ca obiectiv imbunatatirea calitatii vietii romanilor.
 • Senior Digital Marketing Specialist

  Esti pasionat de digital marketing? Esti la curent cu cele mai noi trenduri si best practices in digital? Hai sa ne cunoaștem! Ai ocazia sa te alaturi Medicover România - brandul de servicii medicale private cu cea mai buna prezenta internationala si sa contribui la crearea unei experiente digitale memorabile!
 • Medic Medicina Nucleara - Clinica Medicover Victoria

  Ne extindem echipa din Bucuresti, vino sa ne cunoastem!
 • Medic Imagistica Medicala - Clinici Bucuresti

  Grija fata de sanatatea pacientilor este prioritatea noastra. De aceea, investim in permanenta in oameni si in echipamente, avand ca obiectiv major imbunatatirea calitatii vietii oamenilor.
 • Medic Specialist Gastroenterologie - Clinica Medicover The Bridge

  Grija fata de sanatatea pacientilor este prioritatea noastra. De aceea, investim in permanenta in oameni si in echipamente, avand ca obiectiv major imbunatatirea calitatii vietii oamenilor.
 • Asistent medical chirurgie - spital Medicover

  Experienta ta profesionala este de minim 1 an pe o pozitie similara in spital de stat/ privat? Ai abilitatea de a gestiona informatii si situatii de criza in mod independent si responsabil? Este profilul pe care noi il cautam pentru colegii nostri!
 • Asistent medical generalist - clinici Bucuresti

  Stii sa recoltezi, sa montezi branule sau sa aplici electrozi pentru EKG, sa monitorizezi functii vitale si sa administrezi tratamente? Iti place sa ai grija de oameni si sa oferi ajutor specializat intr-un mediu de lucru organizat? Ai gasit locul potrivit!
 • Operator typing - clinici Bucuresti

  Vino sa ne cunoastem!