• Asistent medical generalist - Clinici Bucuresti

  Stii sa recoltezi, sa montezi branule sau sa aplici electrozi pentru EKG, sa monitorizezi functii vitale si sa administrezi tratamente? Iti place sa ai grija de oameni si sa oferi ajutor specializat intr-un mediu de lucru organizat? Ai gasit locul potrivit!
 • Operator typing - Clinici Bucuresti

  Vino sa ne cunoastem!
 • Operator Call Center – Pitesti

  In Medicover, principala preocupare este grija fata de sanatatea pacientilor. De aceea, investim in permanenta in oameni si echipamente, avand ca obiectiv major imbunatatirea calitatii vietii pacientilor.
 • Asistent medical ambulator – Spital Medicover

  Obiectivul nostru principal este sa avem pacienti sanatosi. De aceea, investim permanent in oameni si in echipamente, avand ca obiectiv major imbunatatirea calitatii vietii romanilor.
 • Medic Specialist Medicina Interna – Clinici Bucuresti

  Avem un mediu de lucru de unde ai mereu ce invata, cu interes pentru actul medical la standarde internationale si cu ocazia de a trata pacienti cu o cazuistica variata. Ne dorim in echipa noastra oameni pasionati de meseria lor, cu dorinta de a face bine celor din jur si cu respect pentru actul medical.
 • Medic Specialist Cardiologie

  Iti doresti un mediu de lucru in care ai mereu ce invata, cu interes pentru actul medical la standarde internationale si cu ocazia de a trata pacienti cu o cazuistica variata? Noi avem cadrul potrivit. Ne dorim in echipa noastra oameni pasionati de meseria lor, cu dorinta de a face bine celor din jur si cu respect pentru actul medical.