Prezentare Medicover Victoriei Skin Care Center

Descopera ofertele speciale la serviciile complete de dermato cosmetica.

Medicover Skin Care Center se afla acum la etajul 5 in cadrul clinicii Medicover Victoriei si iti ofera acces la diagnostic integrat si tratament complet al afectiunilor pielii tale.

In plus, echipa medicala ofera diagnostic integrat si tratament complet al afectiunilor alergice respiratorii si cutanate si este formata din Dr. Adriana Nicolae - medic primar alergologie si imunologie clinica, Conf. Dr. Daniel Boda - medic primar dermatolog, Dr. Cornelia Geogescu - medic specialist dermatolog, Dr. Emilia Florescu - medic primar ORL.

Servicii oferite: diagnostic de specialitate efectuat de o echipa multidisciplinara - alergolog, dermatolog, ORL; posibilitati de testare a multiplelor tipuri de alergii; imunoterapie.

Afla mai multe despre noua Testare Patch si cea mai frecventa afectiune cutanata: Dermatita Atopica.

Departamentul Antiaging din Medicover Skin Care Center vine in intampinarea pacientilor si ofera o noua gama de servicii si tratamente speciale realizate de medici cu supraspecializare in dermatocosmetica, in conditii de maxima siguranta si cu substante acreditate de ultima generatie.

Mezoterapia, tratamentul cu acid hialuronic, toxina botulinica sau microneedling Dermapen sunt tehnici moderne de tratament antiaging prin care poti avea acces la tratamente pentru: vergeturi, estomparea cearcanelor, a ridurilor, augumentarea buzelor, peeling, biorevitalizarea fetei, cicatrici post acnee sau post chirurgicale.

Noul laser Youlaser MT este primul laser pentru intinerirea pielii si tratarea cicatricilor, ce nu necesita perioada de recuperare; rezultate foarte bune in tratamentele pentru epilare definitiva.

Laserul Quanta System este un laser cu emisie fractionata folosit in combaterea efectelor imbatranirii pielii cauzata de expunerea la soare, hiperpigmentari, laxitatea pielii si cicactrici.

Intreaga echipa medicala include specialitatile: Dermatologie (dermatocosmetica si terapia laser), Alergologie, Ginecologie, Endocrinologie si Nutritie.  

Impreuna iti oferim servicii complete pentru diagnosticul si tratamentul problemelor tale dermatologice pentru a obtine rezultate rapide, de durata, fara durere sau efecte secundare nedorite.

Fiecare pacient are particularitatile sale, de aceea echipa noastra poate elabora un plan personalizat de tratament.

Noi stim ca aspectul pielii tale reflecta starea ta de sanatate.

Ce tehnologie folosim?

 • Laserul Youlaser MT este primul laser pentru intinerirea pielii si tratarea cicatricilor, unicul care combina standardele de aur de ale lungimilor de unda 10.600 nm și 1.540 nm intr-o emisie fractionala, secventiala sau simultana. Procesul de imbatranire a pielii cauzata de expunerea la soare, pigmentarea, laxitatea pielii fetei si cicatricile sunt cel mai eficient tratate cu ajutorul sistemului Mixed Technology, aproape fara perioada de recuperare pentru pacienti
 • Laser Nd Yag este folosit pentru tratarea leziunilor vasculare (telangiectazii, vase sparte, vinisoare, hemangioame), leziuni pigmentare (pete rosii, rozacee) sau epilarea definitiva
 • Laser CO2 are un efect localizat. Procesul de reepitelizare este accelerat, ceea ce inseamna vindecare rapida, durere si eritem postoperator mult reduse. Acest tip de laser este “Gold standard” pentru rejuvenare faciala, reducerea ridurilor, cicatrici postacnee, indepartarea leziunilor pigmentare, melisma
 • Laser CO2 este utilizat in indepartarea tumoretelor benigne cutanate (papiloame, veruci, condiloame, nevi dermici) precum si in tratamentul modern al xantelasmelor (depuneri de grasime pe pleoape), unghilor incarnate, chisturilor.
 • Dermatoscop Digital - asigura un screening real pentru cancerul de piele, prin posibilitatea realizarii “hartii dermatoscopice” prin care alunitele (nevii) sunt urmarite in dinamica. Imaginile sunt stocate, cu posibilitatea compararii aspectului lor pentru analiza  formatiunilor suspecte la un interval stabilit de medicii nostri 
 • Terapia fotodinamica este utila in tratamentul leziunilor premaligne cutanate si a cancerului de piele localizat pe suprafete extinse precum si in tratamentul formelor inflamatorii de acnee

Ce servicii oferim?

 • consultatii de dermatocosmetica
 • consultatii de dermato-oncologie
 • tratamente de rejuvenare faciala, diverse terapii dermatocosmetice functie de indicatiile specialistilor nostri
 • consultari integrate in echipe medicale - endocrinolog, ginecolog, nutritionist, pediatru pentru tratament integrat al problemelor dermatologice
 • tratarea leziunilor vasculare, venectazii, telagiectazii, angioame
 • tratarea petelor pigmentare, rozacee, melasma
 • tratarea cicatricilor postacnee, posttraumatice, vergeturi
 • epilare definitiva
 • tratarea caderii parului
 • tratarea transpiratiei excesive
 • conturarea, marirea de volum a buzelor
 • corectia ridurilor prin injectari de toxina botulinica
 • peelinguri chimice
 • screeningul cancerului de piele si indepartarea leziunilor suspecte
 • tratarea cancerului de piele prin terapie fotodinamica 
 • harta dermatoscopica

Ce beneficii iti ofera echipa medicala integrata?

De cele mai multe ori problemele pielii tale (acnee, vergeturi, vase sparte, pigmentari cutanate, transpiratie excesiva, caderea parului, aspectul imbatrani al tenului) au cauze endocrinologice, ginecologice sau sunt influentate de alimentatia ta. De aceea la Medicover Skin Care Center iti oferim posibilitatea consultarii unei echipe de profesionisti care va identifica problemele tale si va gasi solutia potrivita si durabila pentru rezolvarea lor.

Si pentru ca timpul tau conteaza, iti oferim posibilitatea unui “One day check-up”- echipa noastra integrata de medici vor stabili cauza problemelor pielii tale si vor elabora un plan integrat de tratament, toate intr-o singura zi!

Intra in Medicover Shop si descopera ofertele si pachetele speciale la serviciile de derrmato - cosmetica.

Galerie foto
Medici din Medicover Victoriei Skin Care Center
Vezi toti medicii Skin Care Center