Acreditări

Dorim să îți oferim servicii la standarde europene care respectă normele internaționale de siguranță. De aceea, echipa noastră de management a decis să implementeze Sistemul de Management Integrat, la nivel european, în țările în care suntem prezenți.

Conștientizând importantă deținerii unui control cât mai bun al tuturor proceselor indiferent de natură lor, precum și asigurarea unui nivel ridicat al satisfacției clienților și tuturor părților interesate, Medicover România a implementat  în anul 2011 pe lângă Sistemul de Management al Calității în conformitate cu SR EN ISO 9001: 2008 încă două noi Sisteme de Management, Sistemul de Management al Mediului în conformitate cu SR EN ISO 14001:2005 și Sistemul de Management al Sănătății și Securității Ocupaționale în conformitate cu OHSAS  18001: 2007.

Astfel, a fost implementat un Sistem de Management Integrat, prin intermediul căruia oferim clienților Medicover garanția că serviciile noastre sunt sigure din punct de vedere al calității, al respectării normelor de sănătate și securitate în muncă și al asigurării protecției mediului înconjurător.