Acreditari

Dorim sa iti oferim servicii la standarde europene care respecta normele internationale de siguranta. De aceea, echipa noastra de management a decis sa implementeze Sistemul de Management Integrat, la nivel european, in tarile in care suntem prezenti.

Constientizand importanta detinerii unui control cat mai bun al tuturor proceselor indiferent de natura lor, precum si asigurarea unui nivel ridicat al satisfactiei clientilor si tuturor partilor interesate, Medicover Romania a implementat  in anul 2011 pe langa Sistemul de Management al Calitatii in conformitate cu SR EN ISO 9001: 2008 inca doua noi Sisteme de Management, Sistemul de Management al Mediului in conformitate cu SR EN ISO 14001:2005 si Sistemul de Management al Sanatatii si Securitatii Ocupationale in conformitate cu OHSAS  18001: 2007.

Astfel, a fost implementat un Sistem de Management Integrat, prin intermediul caruia oferim clientilor Medicover garantia ca serviciile noastre sunt sigure din punct de vedere al calitatii, al respectarii normelor de sanatate si securitate in munca si al asigurarii protectiei mediului inconjurator.