Despre somnul copilului

Advertorial prezentat de Romina Furniture

Nașterea copilului este unul din cele mai importante momente din viață. Bebelușul iese din spațiul perfect intrauterin într-o lume nouă, plină de stimuli puternici. El percepe mediul înconjurător prin toate simțurile lui, care-l ajută să se adapteze, universul lui senzorial fiind cel care-l ajută în dezvoltarea inteligenței emoționale, până la vârsta de 3 luni.

Pătuț Cleopatra

Simțul tactil este foarte dezvoltat încă din viața intrauterină, când fătul își atinge fața sau diverse părți ale corpului pentru a le cunoaște. După ce se naște, bebelușul poate identifica diferite texturi, presiuni, umidități și de aceea vă sfătuim să fiți atenți la materialele cu care intră în contact copilul.

Somnul este un aspect important în viața copilului, având în vedere că nou-născuții dorm și până la 18 ore pe zi, drept pentru care este necesar să-i oferiți toate condițiile pentru un somn liniștit și odihnitor. Pregătirile pentru somn pot să difere de la familie la familie, însă un lucru este esențial: calitatea pătuțului în care doarme bebelușul.

Recomandarea noastră este să alegeți un pat rezistent, confortabil și optimizat pentru siguranța și sănătatea micuțului vostru. Un astfel de mobilier rezistent și non-toxic puteți găsi la Romina Furniture. Mobilierul Romina este făcut să dureze trei generații, fiind din lemn masiv de fag, fără alți substituienti, și cu finisaje organice.

Pătuțurile de la Romina Furniture sunt inteligente și pot crește odată cu copilul dumneavoastră! Împreună cu kit-ul complet de conversie a pătuțului beneficiați de o funcționalitate maximă și de longevitate, acesta transformându-se astfel în patru etape, cea din urmă fiind conversia în pat de 140 x 200 cm.

Mai mult, Certificarea Greenguard Gold indică faptul că produsele Romina Furniture au fost testate și scanate independent de peste 10.000 de chimicale și peste 360 de compuși organici, precum formaldehidă sau ftalați, care poluează aerul din interior și contribuie la dezvoltarea problemelor de sanatare, precum astm și alergii.

Data publicării 17.10.2018