Despre somnul copilului

Advertorial prezentat de Romina Furniture

Nasterea copilului este unul din cele mai importante momente din viata. Bebelusul iese din spatiul perfect intrauterin intr-o lume noua, plina de stimuli puternici. El percepe mediul inconjurator prin toate simturile lui, care-l ajuta sa se adapteze, universul lui senzorial fiind cel care-l ajuta in dezvoltarea inteligentei emotionale, pana la varsta de 3 luni.

Simtul tactil este foarte dezvoltat inca din viata intrauterina, cand fatul isi atinge fata sau diverse parti ale corpului pentru a le cunoaste. Dupa ce se naste, bebelusul poate identifica diferite texturi, presiuni, umiditati si de aceea va sfatuim sa fiti atenti la materialele cu care intra in contact copilul.

Somnul este un aspect important in viata copilului, avand in vedere ca nou-nascutii dorm si pana la 18 ore pe zi, drept pentru care este necesar sa-i oferiti toate conditiile pentru un somn linistit si odihnitor. Pregatirile pentru somn pot sa difere de la familie la familie, insa un lucru este esential: calitatea patutului in care doarme bebelusul.

Pătuț Cleopatra

Recomandarea noastra este sa alegeti un pat rezistent, confortabil si optimizat pentru siguranta si sanatatea micutului vostru. Un astfel de mobilier rezistent si non-toxic puteti gasi la Romina Furniture. Mobilierul Romina este facut sa dureze trei generatii, fiind din lemn masiv de fag, fara alti substituienti, si cu finisaje organice.

Patuturile de la Romina Furniture sunt inteligente si pot creste odata cu copilul dumneavoastra! Impreuna cu kit-ul complet de conversie a patutului beneficiati de o functionalitate maxima si de longevitate, acesta transformandu-se astfel in patru etape, cea din urma fiind conversia in pat de 140x200 cm.

Mai mult, certificarea Greenguard Gold indica faptul ca produsele Romina Furniture au fost testate si scanate independent de peste 10.000 de chimicale si peste 360 de compusi organici, precum formaldehida sau ftalati, care polueaza aerul din interior si contribuie la dezvoltarea problemelor de sanatare, precum astm si alergii.

Data publicării 17.10.2018