HomeDoctor – serviciul online gratuit creat pentru abonatii Medicover

Medicover lanseaza HomeDoctor - serviciul online gratuit creat pentru abonatii Medicover, creat impreuna cu ATLAS, cu ajutorul caruia poti intra in dialog cu un medic, din confortul casei tale

Din grija pentru sanatatea ta, dar si pentru ca respectam normele de distantare sociala, ne imbunatatim in permanenta serviciile si suntem alaturi de tine, chiar si de la distanta.

Incepand de astazi, daca esti abonat Medicover, poti accesa HomeDoctor – un seviciu gratuit, special conceput pentru tine, care iti ofera posibilitatea sa intri intr-un dialog video cu un medic, din confortul casei tale.

Serviciul HomeDoctor este disponibil de luni pana duminica, in intervalul 08.00-20.00.

In timpul consultatiei, HomeDoctor ii ofera medicului acces la istoricul tau medical, ceea ce confera intalnirii online o calitate superioara.

Cum accesezi HomeDoctor?

Simplu:

  1. Urmezi link-ul: https://mymedicover.atlashelp.net/ro sau descarci aplicatia pentru Android sau IOS
  2. Iti creezi un cont, introducand urmatoarele informatii: adresa de email, MRN (click aici daca nu mai stii MRN-ul sau suna in Call Center-ul Medicover: 021 9896), data nasterii, sex, parola, accept politica de confidentialitate si politica de cookie-uri, apoi apesi butonul “Creeaza cont”

HomeDoctor este disponibil gratuit tuturor abonatilor nostri, indiferent de planul de abonament ales.

Afla mai multe accesand HomeDoctor!

 

Data publicării 06.04.2020