MediCall – prima platforma video online unde stai de vorba cu medicul tau

Medicover lanseaza in premiera MediCall – primul serviciu video online din Romania, dezvoltat de Medicover in parteneriat cu Atlas, cu ajutorul caruia poti beneficia de opinii specializate, oferite de medici.

Am lansat MediCall pentru ca, in aceasta perioada, in care ti se recomanda distantarea sociala, ai nevoie de medici si de informatii mai mult decat oricand si este esential ca intrebarile tale medicale sa-si gaseasca raspunsuri concrete, chiar daca nu poti ajunge fizic in cabinetul medicului.

Prin MediCall, iti alegi specialitatea de care ai nevoie si primesti sfaturi medicale in cel mai scurt timp.  Comunici in timp real cu medicii si ai acces la 12 specialitati medicale, printre care: pediatrie, diabet si nutritie, psihologie si epidemiologie.

Serviciul MediCall se poate accesa intre orele 8 si 22 de pe site-ul www.medicover.ro, direct pe link-ul medicover.atlas.app si prin aplicatia ATLAS, disponibila pentru sistemele iOS și Android. Pentru a intra in legatura cu un medic, trebuie sa iti creezi un cont personal pe platforma cu ajutorul adresei de e-mail, sa alegi specialitatea si numele medicului si sa efectuezi programarea online.

MediCall intermediaza insa doar sfaturi si opinii specializate, medicii nu elibereaza rapoarte sau retete medicale la finalul intalnirii intrucat in Romania nu exista o lege care sa reglementeze telemedicina

Daca esti abonat, avem o veste buna pentru tine: serviciul gratuit ‘Hotline’ este disponibil non stop. Incepand de marti, 24 martie poti intra in dialog cu unul dintre medicii nostri, apeland numarul nostru de call center (0219896) si apasand tasta 3, dupa selectarea limbii de conversatie. Daca medicul stabileste ca este vorba de o urgenta, vei fi directionat catre ambulanta PULS, partenerul nostru.

Mai mult, numarul medicilor a fost suplimentat astfel incat sa putem raspunde nevoilor tale.

Data publicării 23.03.2020