Medicina Sportiva, o noua specialitate disponibila pentru pacienti in clinica Medicover Victoria

Incepand din septembrie, pacientii pot beneficia de servicii medicale de Medicina Sportiva in cadrul clinicii Medicover Victoria. Aceasta specialitate a fost introdusa pentru a veni in intampinarea nevoilor pacientilor care au suferit leziuni in urma practicarii unui sport sau a exercitiilor fizice.
Medicina Sportiva, o noua specialitate disponibila pentru pacienti in clinica Medicover Victoria

O echipa de specialisti cu experienta in Medicina Sportiva sunt pregatiti sa ajute pacientii care au nevoie de diagnosticare si tratament pentru  leziunile provenite in urma practicarii unui sport.  

Specialitatea Medicina Sportiva ajuta la evaluarea starii de sanatate, pe grupe de varsta si tipul de sport praticat. Mai mult, ajuta la realizarea de protocoale nutritionale si protocoale personalizate de recuperare fizica, in functie de patologie si tipul de trauma, pentru recuperare rapida si cresterea performantei sportive. 

In cadrul clinicii Medicover Victoria, pacientii pot beneficia de o gama extinsa de servicii dedicate, precum si de aparatura ultra-performanta, care sa ajute la vindecarea rapida a leziunilor. 

Cuprins

Cine poate beneficia de servicii Medicina Sportiva Medicover Victoria?

Orice pacient poate beneficia de serviciile de Medicina sportiva, fie ca este sportiv de performanta, sportiv amator sau pur si simplu doreste sa isi schimbe stilul de viata si sa introduca activitatea fizica in programul sau zilnic. Serviciile de Medicina Sportiva sunt recomandate inclusiv pacientilor copii, in momentul in care doresc sa inceapa practicarea unui sport.

Medicina Sportiva, o noua specialitate disponibila pentru pacienti in clinica Medicover Victoria

Cand este recomandata consultatia de Medicina Sportiva?

Consultatia de Medicina Sportiva este recomandata pacientilor care au suferit leziuni in urma practicarii unui sport sau a exercitiilor fizice, in principal leziuni ale aparatului locomotor.

Alte situatii in care este recomandat consultul de medicina sportiva:

  • Obtinerea avizelor medico-sportive necesare pentru competitiile sportive
  • Adeverinte medicale pentru copii
  • Consultatii medicale pentru inceperea unei activitati fizice/sportive
  • Consultatii medicale antidoping
  • Consultatii medicale pentru sportivii de performanta

Pentru mai multe detalii despre serviciile de Medicina Sportiva oferite, ne puteti conta la numarul de telefon 021 9896.

Data publicării 10.09.2021