Medicover – partener Platinum Techsylvania 2019

Anul acesta Medicover este partener Platinum al Techsylvania - cea mai mare platforma tehnologica din Romania si unul dintre cele mai importante evenimente de tehnologie din Europa de Est.

Medicover sustine inovatia si digitalizarea prin urmare vom fi prezenti oferindu-le participantilor la conferinta ocazia de a lua o pauza intr-un mod sanatos prin moduri creative si activitati smart. Credem in tehnologizare si vom continua sa sprijinim proiectele tinerilor inventatori. Digitalizarea este directia in care Medicover isi doreste sa investeasca si sa inoveze, scopul final fiind acela de a imbunatati experienta pacientilor nostri.

Ne bucuram sa fim alaturi de 50 de speakeri internationali, oameni de decizie din companii precum Nike, BBC, Databricks, Doctor on Demand, Go-Jek, Grab sau Softbank Vision Fund, care vin in premiera in Romania pentru a participa la a 6-a editie a Techsylvania. Ingineri, fondatori, investitori, CEOs din domeniul IT si bancar, dar si antreprenori, in total, peste 3.000 de participanti vor trai, intre 8 si 11 iunie, experienta Techsylvania, intr-un spatiu inovativ si modern din punct de vedere tehnologic: Sala Polivalenta (BT Arena) din Cluj-Napoca.

Data publicării 19.04.2019