Medicover Romania

In Romania, Medicover dispune de o retea de 24 clinici proprii in Bucuresti si in tara (Timisoara, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Ploiesti, Brasov, Galati, Pitesti) si un spital generalist – Spitalul Medicover

Oferim pacientilor nostri servicii integrate:

  • Ingrijire completa in ambulator
  • Primul furnizor din Romania care a introdus conceptul de abonament de sanatate
  • Furnizor de asigurari cu experienta europeana
  • Acces la specialitati chirurgicale intr-un spital multidisciplinar 
  • Diagnostic specializat si acces rapid la rezultate
  • Educatie si preventie pentru un stil de viata sanatos

 Abonamentele noastre au fost create de o echipa medicala, in baza experientei de peste 21 de ani in Romania. Afla mai multe aici.

 Medicover este singurul furnizor de servicii medicale care iti ofera acces direct in reteaua proprie, fara recomandarea medicului si pachete adaptate nevoilor companiei/angajatilor. Afla mai multe aici.

Spitalul Medicover din Romania corespunde celor mai inalte standarde medicale – modern, sigur, aproape de pacienti – si include toate departamentele: ambulator, spitalizare de zi, precum si o gama variata de specialitati medicale si chirurgicale – Oncologie Medicala, Chirurgie Generala, Chirurgie Bariatrica, Chirurgie Ginecologica, Chirurgie Ortopedica, Chirurgie Plastica, precum si Maternitate, Medicina Materno-Fetala, Neonatologie si Pediatrie.

Synevo, parte a Grupului Medicover, este cea mai extinsa si performanta retea de laboratoare din Romania, prezent in 11 tari, cu peste 80 de laboratoare si  peste 400 centre de recoltare. Laboratorul central se afla in Bucuresti si a presupus o investitie de 10 mil. euro.