Medicover Romania

In Romania grupul suedez Medicover este singurul furnizor de servicii medicale cu experienta europeana.

Prezent de 20 ani pe piata serviciilor medicale private din Romania, Medicover dispune de o retea de clinici proprii cu 17 clinici in Bucuresti si in tara (Timisoara, Cluj, Constanta, Iasi, Ploiesti, Brasov, Galati) si de un spital generalist – Spitalul Medicover. Spitalul Medicover din Romania corespunde celor mai inalte standarde medicale europene – modern, sigur, aproape de pacientii sai.

Te vei convinge singur ca medicii din Spitalul Medicover, cu ajutorul echipamentelor performante de ultima generatie, sunt o echipa dedicata sanatatii tale. Inca din primele clipe petrecute in spitalul Medicover, ne vom asigura ca facem totul pentru sanatatea si starea ta de bine. Iti oferim acces la toata gama de specialitati medicale, la dotari de ultima generatie si la un diagnostic rapid. Avem pregatirea si experienta medicala pentru a-ti asigura o recuperare rapida. Primul spital Medicover din Romania reuneste o echipa de medici dedicati si servicii la standarde europene. Astfel vei sti exact la ce sa te astepti si ce vei primi. 
Cu o capacitate de 122 paturi, extins pe o suprafata de peste 7000 m2, desfasurata pe 7 niveluri in intregime functionale si integrate operational.
 
Synevo, parte a Grupului European Medicover, este cea mai extinsa si performanta retea de laboratoare din Romania. Este prezent in 12 tari (Polonia, Romania, Ucraina, Belarus, Georgia, Moldova, Bulgaria, Turcia, Serbia, Rusia, Ungaria, iar sub numele brandului IMD in Germania) cu 90 de laboratoare si 300 de puncte de recoltare.