Medicover Romania

In Romania Grupul Medicover este singurul furnizor de servicii medicale cu experienta europeana.

Grupul Medicover este de peste 19 ani liderul serviciilor medicale private in Europa Centrala si de Est. 4,5 milioane de oameni si 6.000 de companii beneficiaza de serviciile clinicilor si spitalelor Medicover si ale laboratoarelor Synevo in 11 tari: Romania, Polonia, Turcia, Ungaria, Germania, Ucraina, Belarus, Bulgaria, Serbia, Georgia si Republica Moldova. Grupul Medicover, unul dintre cei mai mari angajatori din sectorul medical privat, are peste 10.000 de angajati. Medicover Romania ofera servicii medicale la standarde europene in Spitalul Medicover din Bucuresti si in cele 14 clinici proprii din Bucuresti, Cluj, Constanta, Iasi, Timisoara, Ploiesti, Brasov, si prin reteaua de furnizori externi din toata tara.
 
Synevo, parte a Grupului European Medicover, este cea mai extinsa si performanta retea de laboratoare din Romania, cu peste 1800 de investigatii disponibile. Este prezent in 11 tari (sub numele brandului IMD in Germania) cu 64 de laboratoare unde anual se prelucreaza peste 70 de milioane de analize.

Spitalul Medicover din Romania corespunde celor mai inalte standarde medicale europene – modern, sigur, aproape de pacientii sai.

Te vei convinge singur ca medicii din Spitalul Medicover, cu ajutorul echipamentelor performante de ultima generatie, sunt o echipa dedicata sanatatii tale. Inca din primele clipe petrecute in spitalul Medicover, ne vom asigura ca facem totul pentru sanatatea si starea ta de bine.

Iti oferim acces la toata gama de specialitati medicale, la dotari de ultima generatie si la un diagnostic rapid. Avem pregatirea si experienta medicala pentru a-ti asigura o recuperare rapida. Primul spital Medicover din Romania reuneste o echipa de medici dedicati si servicii la standarde europene. Astfel vei sti exact la ce sa te astepti si ce vei primi.

Cu o capacitate de 122 paturi, extins pe o suprafata de peste 7000 m2, desfasurata pe 7 niveluri in intregime functionale si integrate operational.