Medicover Romania lanseaza in premiera serviciul digital Medicover Express

Medicover Romania continua strategia de tehnologizare si lanseaza Medicover Express, un serviciu prin care pacientul are acces rapid la medic.

Medicover Express este un produs digital care contribuie la imbunatatirea fluxului din clinici si este disponibil incepand cu 1 August, in clinica Medicover Pipera. 

Serviciul se adreseaza atat abonatilor, cat si celor care nu au un abonament Medicover. Medicover Express functioneaza cu o programare facuta prin Call Center sau in receptia clinicii Pipera si accesul la un medic generalist sau internist este in maximum 24 de ore.

Medicover Express este o solutie ideala pentru pacientii care prezinta situatii medicale usoare, cum ar fi racelile, infectiile urinare, evaluarea periodica a bolilor cronice, hipertensiunea arteriala sau diabetul zaharat, interpretarea unor analize sau obtinerea unor adeverinte de sanatate.

In aplicatia Medicover Express, instalata pe tableta din receptie, pacientul completeaza un minimum de informatii legate de istoricul medical si simptomele ce tin de motivul prezentarii, iar acestea ajung in timp real la medic, inainte ca pacientul sa fie invitat in cabinet.

In video-ul de mai jos iti aratam cum functioneaza Medicover Express:

 

Data publicării 31.07.2019