Noapte de noapte in acelasi pat

Advertorial prezentat de Romina Furniture

Siguranta si sanatatea copilului tau sunt unele din prioritatile zilnice incepand cu momentul in care devii parinte. Atunci cand alegi cadouri pentru cel mic, vrei sa fii sigur ca-i oferi cea mai buna varianta posibila, chiar daca uneori stii ca se bucura de ele doar pentru o perioada.

Totusi, cum ar fi daca de patut s-ar putea bucura toata viata, de la primele clipe acasa pana la maturitate? Cu siguranta ai economisi si bani si timp cu o astfel de achizitie. Cei de la Romina Furniture au revolutionat designul de mobilier prin patutul care creste odata cu copilul tau si adauga un plus de valoare amintirilor conturate de-a lungul vietii. Datorita celor patru etape de conversie si a posibilitatii de personalizare, mobilierul e caracterizat de o functionalitate maxima, de longevitate si de o stilizare care trece testul timpului.  

Mobila de la Romina Furniture este fabricata in Romania, din 100% lemn masiv de fag si este gandita astfel incat sa dureze cel putin trei generatii. Toate finisajele folosite au compusi organici si ingrediente non-toxice, care nu emit nici un fel de miros sau substante nocive ce ar putea dauna bebelusului. Procesul de finisare se realizeaza in mai multe straturi, cu lacuri pe baza de apa si ofera durabilitate sporita pieselor de mobilier.

Paturile Imperio pentru Adulți

Somnul reprezinta una din nevoile de baza ale organismului uman, de aceea e bine sa nu faci rabat de la calitate cand vine vorba de odihna copilului sau chiar de odihna ta. In cazul in care pe viitor vei dori sa completezi mobilierul si cu varianta pentru adulti, ai posibilitatea de a-l personaliza dupa preferintele tale, optand pentru mobila pe comanda din aceeasi colectie. Designul colectiilor Romina variaza de la clasic cu detalii sculptate manual, la modern cu o juxtapunerea placuta si practica de materiale, texturi si unghiuri, asigurand flexibilitate in alegerea stilului.

Afla mai multe despre mobila pe comanda Romina Furniture de pe site-ul companiei.

Advertorial prezentat de Romina Furniture.

Data publicării 01.11.2018