Noapte de noapte în același pat

Advertorial prezentat de Romina Furniture

Siguranța și sănătatea copilului tău sunt unele din prioritățile zilnice începând cu momentul în care devii părinte. Atunci când alegi cadouri pentru cel mic, vrei să fii sigur că-i oferi cea mai bună variantă posibilă, chiar dacă uneori știi că se bucură de ele doar pentru o perioadă.

Paturile Imperio pentru Copii

Totuși, cum ar fi dacă de pătuț s-ar putea bucura toată viață, de la primele clipe acasă până la maturitate? Cu siguranță ai economisi și bani și timp cu o astfel de achiziție. Cei de la Romina Furniture au revoluționat designul de mobilier prin pătuțul care crește odată cu copilul tău și adaugă un plus de valoare amintirilor conturate de-a lungul vieții. Datorită celor patru etape de conversie și a posibilității de personalizare, mobilierul e caracterizat de o funcționalitate maximă, de longevitate și de o stilizare care trece testul timpului.  

Mobila de la Romina Furniture este fabricată în România, din 100% lemn masiv de fag și este gândită astfel încât să dureze cel puțin trei generații. Toate finisajele folosite au compuși organici și ingrediente non-toxice, care nu emit nici un fel de miros sau substanțe nocive ce ar putea dăuna bebelușului. Procesul de finisare se realizează în mai multe straturi, cu lacuri pe bază de apă și oferă durabilitate sporită pieselor de mobilier.

Paturile Imperio pentru Adulți

Somnul reprezintă una din nevoile de bază ale organismului uman, de aceea e bine să nu faci rabat de la calitate când vine vorba de odihna copilului sau chiar de odihna ta. În cazul în care pe viitor vei dori să completezi mobilierul și cu varianta pentru adulți, ai posibilitatea de a-l personaliza după preferințele tale, optând pentru mobila pe comandă din aceeași colecție. Designul colecțiilor Romina variază de la clasic cu detalii sculptate manual, la modern cu o juxtapunerea plăcută și practică de materiale, texturi și unghiuri, asigurând flexibilitate în alegerea stilului.

Află mai multe despre mobilă pe comandă Romina Furniture de pe site-ul companiei.

Advertorial prezentat de Romina Furniture.

Data publicării 01.11.2018