Ofertele lunii in Clinica Medicover Pipera

Pana la 30 Noiembrie 2019, in Clinica Medicover Pipera beneficiezi de preturi speciale pentru servicii medicale dedicate femeilor

Echipa Medicover Pipera iti pune la dispozitie doua oferte pentru sanatatea ta si a copilului tau:

Ecografie de morfologie fetala (trimestrul I sau II) – 10% reducere

Ecografiile pentru evaluarea dezvoltarii normale a fatului se efectueaza in trimestrul I, in jurul saptamanii 12 de sarcina (ecografie screening morfologie fetala 11-13 saptamani) si in trimestrul II la varsta de 19-22 saptamani a sarcinii. Investigatiile evalueaza cresterea fetala in raport cu varsta gestationala, eventuale anomalii fetale, aspectul si dezvoltarea placentei dar si elemente patologice ale uterului care pot influenta evolutia sarcinii si nasterea.

Corelarea masuratorilor ecografice cu parametrii biologici recoltati din sangele mamei permite identificarea unui risc de malformatii congenitale cu o acuratete diagnostica de pana la 44%, iar in cazul celor cu risc letal pana la 84%.

Pentru Screening-ul morfologic de trimestrul I (11-13 saptamani) se utilizeaza metoda ASTRAIA, iar medicii ginecologi cu competenta in medicina materno-fetala sunt Dr. Hamid Ayatollahi si Dr. Denise Cristina Diaconescu.

Pachet Lady Prevent (consultatie ginecologie, ecografie ginecologica transvaginala, test babes papanicolau, examen microscopic pe frotiu) – 449 Lei

Pachetul Lady Prevent este dedicat tuturor femeilor pentru screeningul cancerului de col uterin si al altor afectiuni ginecologice.

 

Ai grija de sanatatea ta si programeaza-te acum prin Call Center: 021 9896 sau direct in receptia clinicii Medicover Pipera pentru screening morfologic sau evaluare ginecologica completa si profita de preturile speciale pana la 30 Noiembrie 2019.

Data publicării 25.10.2019