Ofertele lunii in Clinica Medicover Pipera

Pana la 31 Ianuarie 2020, in Clinica Medicover Pipera beneficiezi de preturi speciale pentru servicii medicale dedicate.

Echipa Medicover Pipera iti pune la dispozitie doua oferte pentru sanatatea ta si a celor dragi:

Programe personalizate de Consiliere in Nutritie si Gimnastica Medicala pentru Slabit15% reducere

Pentru un stil de viata sanatos, in Medicover iti punem la dispozitie diferite Programe de Consiliere in Nutritie si Alimentatie realizate de medici endocrinologi cu specializare si experienta practica in serviciile de consiliere pentru scadere ponderala si terapie nutritionala. Aceste programe presupun consiliere nutritionala si monitorizare periodica adaptate stilului de viata si nevoilor fiecarui pacient, pentru rezolvarea urmatoarelor probleme:

  • scadere/crestere in greutate
  • stil de viata sanatos
  • stil de viata sanatos pentru femei gravide si care alapteaza 

Nutritie terapeutica pentru sustinerea si completarea tratamentului medicamentos in afectiuni cronice, in a caror ameliorare si tratare scaderea in greutate joaca un rol important:

  • sindromul ovarelor polichistice
  • infertilitate
  • sindrom metabolic (hipertensiune, dislipidemie, hiperuricemie, toleranta alterata la glucoza)
  • diabet zaharat
  • afectiuni digestive

 

Pachetele de Consiliere in Nutritie si Gimnastica Medicala pentru Slabit pot fi achizitionate direct din Medicover Shop sau din receptia clinicii Medicover Pipera la preturi speciale pana la 31 ianuarie 2020.

Medicina de Calatorie si Vaccinari Internationale – 20% reducere

Daca te pregatesti pentru o calatorie cu o destinatie exotica, vaccineaza-te si calatoreste in siguranta!

Prin centrele de vaccinari internationale ale Medicover, acreditate de Ministerul Sanatatii, poti face vaccinare profilactica pentru: hepatita A, hepatita B, rubeola, oreion, rujeola, varicela, difterie, tetanos, tuse convulsiva, infectii cu Hemophyllus Influenzae, poliomielita, gripa, febra galbena, febra tifoida, meningita meningococica, pneumonii pneumococice, indicatii tratament profilactic antimalarie.

Despre fiecare boala in parte, gasesti detalii aici.

 

Programeaza-te acum prin Call Center 021 9896 sau direct in receptia clinicii Medicover Pipera pentru consultatie Medicina de Calatorie si Vaccinari Internationale si profita de preturile speciale pana la 31 ianuarie 2020.

 

*ofertele nu se cumuleaza cu alte reduceri

Data publicării 02.12.2019