Optica

 • Ama Optimex

  Incepand cu luna februarie 2014, Medicover a inceput o noua colaborare cu Clinica de Oftalmologie Ama Optimex. In cadrul acestui parteneriat, oferim pacientilor nostri acces la o echipa medicala profesionista direct in clinicile Medicover si reduceri la toata gama de servicii din clinica Ama Optimex (inclusiv interventii chirurgicale). Astfel, pacientii Medicover au 10% reducere la serviciile de oftalmologie si 25% reducere la ochelari (rame si lentile) in magazinul din cadrul clinicii Ama Optimex.

  In Clinica de Oftalmologie Ama Optimex se trateaza anual peste 20 000 de pacienti si se realizeaza peste 3000 interventii chirurgicale, fiind dotata cu cea mai noua generatie a laserului cu excimeri MEL-80 – Carl Zeiss Meditech.

  Pentru siguranta pacientilor, ambele sedii Ama Optimex sunt dotate cu un generator electric HIMOINSA Subaru.

  Pentru confortul pacientilor, Ama Optimex este singura clinica de oftalmologie din Romania dotata cu mese chirurgicale Brumaba.

  Prin acest nou parteneriat, Medicover asigura pacientilor sai accesul la servicii oftalmologice de cea mai inalta calitate, efectuate cu echipamente medicale de varf, dar mai ales asigura acces la o echipa de profesionisti in specialitatea oftlamologie.

  Adresa: Str.Toamnei nr.54, sector 2, Bucuresti
  Telefon programari : 0733.888.703