Sănătatea copilului: detaliile fac diferența

Advertorial prezentat de Romina Furniture.
Când vine vorba de sănătatea copilului, prevenția este foarte importantă, iar măsurile luate pentru sănătatea celui mic încep să se contureze încă dinainte ca acesta să se nască. De la alimentație, la factori externi, la odihnă, toate au o influență majoră în dezvoltarea sănătoasă și armonioasă a copilului.

 

Mulți factori de mediu au fost asociați cu dezvoltarea și agravarea astmului, printre acestea fiind incluși și alergeni, poluarea aerului și alte substanțe chimice din mediu. Calitatea aerului scăzută, poluarea cauzată de trafic sau nivelurile ridicate de ozon au fost asociate atât cu apariția astmului, cât și cu gravitatea crescută a acestuia. Încercați pe cât posibil să protejați bebelușul de contactul cu astfel de factori.

 

Un alt rol important în dezvoltarea copilului îl are somnul. Înainte de somn încercați să-i citiți copilului o poveste sau să găsiți o activitate relaxantă care să-l liniștească și să-i faciliteze un somn bun. Încurajați copilul să adoarmă singur, în patul lui, și fiți consecvenți în aplicarea rutinei de somn.

 

Atunci când alegeți patul, vă recomandăm să investigați ce fel de finisaje sunt folosite în realizarea mobilierului. Este esențial să evitați piesele de mobilier care au fost finisate cu vopsele ce conțin formaldehidă, o substanță chimică considerată dăunătoare de către experți. Verificați amănunțit materialele și texturile cu care intră în contact cel mic pentru a-l proteja de substanțe care ar putea să-i provoace neplăceri pe termen lung.

 

Finisajele Romina Furniture conțin compuși organici și ingrediente non-toxice, care nu emit nici un fel de miros și nu emană chimicale. Folosind un proces de finisare pe mai multe straturi, se împiedică emisia de substanțe nocive și se îmbunătățește durabilitatea și longevitatea pieselor de mobilier.

Toate finisajele de la Romina Furniture sunt pe bază de apă, iar peste ele se pulverizează un strat final de lac cu rolul de a proteja lemnul și de spori rezistența în timp. În plus, aveți la dispoziție o paletă variată de culori pentru a crea o atmosferă cât mai armonioasă în camera micuțului.
Data publicării 06.02.2019