Sanatatea copilului: detaliile fac diferenta

Advertorial prezentat de Romina Furniture.

Cand vine vorba de sanatatea copilului, preventia este foarte importanta, iar masurile luate pentru sanatatea celui mic incep sa se contureze inca dinainte ca acesta sa se nasca. De la alimentatie, la factori externi, la odihna, toate au o influenta majora in dezvoltarea sanatoasa si armonioasa a copilului.


Multi factori de mediu au fost asociati cu dezvoltarea si agravarea astmului, printre acestea fiind inclusi si alergeni, poluarea aerului si alte substante chimice din mediu. Calitatea aerului scazuta, poluarea cauzata de trafic sau nivelurile ridicate de ozon au fost asociate atat cu aparitia astmului, cat si cu gravitatea crescuta a acestuia. Incercati pe cat posibil sa protejati bebelusul de contactul cu astfel de factori.


Un alt rol important in dezvoltarea copilului il are somnul. Inainte de somn incercati sa-i cititi copilului o poveste sau sa gasiti o activitate relaxanta care sa-l linisteasca si sa-i faciliteze un somn bun. Incurajati copilul sa adoarma singur, in patul lui, si fiti consecventi in aplicarea rutinei de somn.


Atunci cand alegeti patul, va recomandam sa investigati ce fel de finisaje sunt folosite in realizarea mobilierului. Este esential sa evitati piesele de mobilier care au fost finisate cu vopsele ce contin formaldehida, o substanta chimica considerata daunatoare de catre experti. Verificati amanuntit materialele si texturile cu care intra in contact cel mic pentru a-l proteja de substante care ar putea sa-i provoace neplaceri pe termen lung.

 

Finisajele Romina Furniture contin compusi organici si ingrediente non-toxice, care nu emit nici un fel de miros si nu emana chimicale. Folosind un proces de finisare pe mai multe straturi, se impiedica emisia de substante nocive si se imbunatateste durabilitatea si longevitatea pieselor de mobilier.

Toate finisajele de la Romina Furniture sunt pe baza de apa, iar peste ele se pulverizeaza un strat final de lac cu rolul de a proteja lemnul si de spori rezistenta in timp. In plus, aveti la dispozitie o paleta variata de culori pentru a crea o atmosfera cat mai armonioasa in camera micutului.
Data publicării 06.02.2019