Istoric

In 1991, impreuna cu un grup al unei societati medicale americane, un grup de medici argeseni a pus bazele unei activitati cuprinzand formare medicala, conferinte, cursuri de perfectionare si practica medicala ce s-au extins in ideea unui centru medical autohton.

Incepand din 1999, odata cu deschiderea Policlinicii cu Laborator de analize medicale, Clinica Medicover Pitesti (Doctor Luca) a castigat increderea pacientilor sai printr-o relatie bazata pe respect reciproc si profesionalism, in care pacientii sunt partenerii nostri pentru sanatate.

Clinica Medicover Pitesti (Doctor Luca) ofera comunitatii un mediu de ingrijire a sanatatii modern, la standarde internationale, in care preocuparea pentru starea de bine a pacientului este constanta. Ambianta deosebita, dotarile si practicile moderne, personalul calificat si dedicat, lucrul in echipa si centrarea pe pacient sunt atuurile serviciilor pe care le oferim pacientilor nostri.

In octombrie 2016 Medicover, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii medicale private din Europa Centrala şi de Est, a finalizat achizitia clinicii Doctor Luca din Pitesti.
Medicover preia activitatile de ambulatoriu ale centrului medical Doctor Luca. De asemenea, serviciile de laborator oferite in cadrul centrului vor fi in continuare disponibile la nivel local si vor fi coordonate de Synevo Romania, cea mai mare si performanta retea de laboratoare din Romania, parte a Medicover. Astfel, Synevo va extinde gama de teste de laborator disponibile in cadrul Doctor Luca, pentru a pune la dispozitia pacientilor din regiune numeroase teste certificate international de cea mai inalta calitate.

Medicover este unul dintre cei mai mari furnizori de servicii medicale private din Europa Centrala si de Est si ofera servicii medicale integrate pacientilor din 14 tari europene (Romania, Polonia, Suedia, Turcia, Ungaria, Germania, Marea Britanie, Ucraina, Belarus, Bulgaria, Serbia, Georgia, Republica Moldova, Rusia), cu peste 100 de clinici Medicover, 80 de laboratoare, 400 puncte de recoltare, peste 6,5 milioane de pacienti anual si peste 13.000 de angajati.

Ȋn Romania, Medicover este prezent de peste 20 ani pe piata serviciilor medicale private si dispune de o retea de 19 clinici proprii in Bucuresti si in tara (Timisoara, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Ploiesti, Brasov, Galati, Pitesti) si un spital generalist – Spitalul Medicover. Spitalul Medicover din Romania corespunde celor mai inalte standarde medicale – modern, sigur, aproape de pacienti – si include toate departamentele: ambulator, spitalizare de zi, precum şi o gama variata de specialitati medicale şi chirurgicale – Oncologie Medicala, Chirurgie Generala, Chirurgie Bariatrica, Chirurgie Ginecologica, Chirurgie Ortopedica, Chirurgie Oncologica, Chirurgie Plastica, precum si Maternitate, Medicina Materno-Fetala, Neonatologie si Pediatrie.