Dr. Lorena Turculet, expert in medicina materno-fetala, se alatura echipei Spitalului Medicover

08.08.2013 in Stiri

Ne face o deosebita placere sa v-o prezentam pe dr. Lorena Turculet, medic primar Obstetrica-Ginecologie, care va coordona activitatea de medicina materno-fetala in cadrul Spitalului Medicover, ceea ce presupune atat diagnosticul prenatal, cat si manevre invazive.

Totodata se va implica in activitatea clinica aferenta specialitatii obstetrica-ginecologie si , nu in ultimul rand, in supravegherea sarcinilor cu risc.

Cariera sa este legata de Spitalul Filantropia, unde si-a inceput activitatea in 1986, in prezent fiind coordonator al departamentului de medicina materno fetala si este responsabila de Programul National de Depistare a Malformatiilor Fetale. Dr. Turculet este supraspecialist in medicina materno-fetala, avand o serie de burse de specializare obtinute in cadrul Fundatiei de Medicina Materno-Fetala de la Londra. De asemenea, are competente in colposcopie, citologie, endoscopie ginecologica, histeroscopie, laparoscopie si ecografie obstetrica-ginecologie si mamara.

De-a lungul timpului a avut ocazia sa trateze toate tipurile de urgente obstetricale, a realizat investigatii si tratamente privind infertilitatea cuplului, s-a ocupat de supravegherea si conduita sarcinii normale si patologice, o experienta completa in domeniul obstetrica-ginecologie pe care o va pune in slujba pacientelor Medicover.

Pentru programari la dr. Lorena Turculet, apeleaza serviciul Call Center Medicover la 021 9896.
 

Alte stiri