Programare

Stim cat de important e pentru tine sa te programezi cat mai repede la un medic pentru sfaturi medicale. Acum este mai usor sa te programezi online, direct de pe smartphone sau la Call-Center Medicover.

 

Programarea pentru internare 

In vederea programarii pentru internare contacteaza Biroul de Internari:
 
Direct la Spitalul Medicover, intre orele 7:30-16:00
Telefonic, apeland numarul 021 304.13.00
Prin e-mail, la adresa birouinternari@medicover.ro
 
Biroul de Internari va lua legatura cu medicul curant si vor stabili impreuna datele interventiei si iti va fi alocata si o rezerva. 
 
Cu 24 ore inainte de internare, vei fi contactat de catre un reprezentant al Biroului de Internari pentru stabilirea ultimelor detalii: ora internarii, documentele necesare internarii, eventualele pregatiri preoperatorii.
 

Programare pentru consultatii

Online

Intra pe www.medicover.ro la sectiunea Contul meu, unde ti se va cere CNP si MRN (codul tau de abonat unic Medicover). Poti sa te programezi deja la o consultatie.
 
La prima vizita in clinicile Medicover vei primi o parola unica pentru “Contul meu”, care iti va oferi acces la rezultatele analizelor sau investigatiilor, la recomandarile medicului, precum si la tratamentul prescris.

Telefonic

Pentru Bucuresti: la Call Center 021 9896, de luni pana vineri, intre orele 08:00 – 20:00, si sambata, intre orele 08:00 – 15:00.
 
Pentru clinicile Medicover din tara - direct in receptia clinicii. 
 
Pentru programari in clinicile partenere, te rugam sa intri pe www.medicover.ro la sectiunea clinici partenere si vei gasi datele de contact utile.
 
Revenirile la control pot fi programate si in receptie sau de catre medicul curant.

Anulare programare!

Arata grija fata de ceilalti! Daca nu poti ajunge la o consultatie anunta-ne cu cel putin 24 ore inainte si altcineva poate beneficia de ingrijirea medicilor nostri!
 
Solicita anularea programarii aici!