Dr. DANIELA DANA IONESCU

Medic Primar
DANIELA DANA IONESCU
DANIELA DANA IONESCU
Dr. DANIELA DANA IONESCU
Medic Primar
Despre medic

Dr. Dana Ionescu este medic primar in Medicina Nucleara, din 1995 in sistemul privat de sanatate, cu multiple studii clinice multicentrice internationale pe partea de densitometrie osoasa si analiza compozitiei corporale. Are competenta in Densitometrie clinica, Ultrasonografie si lucrul in mediu cu radiatii. De asemenea, este specialist in monitorizarea evolutiei sub tratament a pacientilor pediatrici cu afectiuni ale scheletului si in cuantificarea tesuturilor moi cu ajutorul densitometriei cu raze X. Este membru al Colegiului Medicilor din Romania.

Limbi străine
English, German
Educație

Cursuri

  • Cursuri organizate de catre Societatea Internationale de Densitometrie Clinica (ISCD)
Certificări
  • Cursuri si certificari in domeniul Sistemelor de management al calitatii (ISO), al Managementului operatiunilor, al Managementul schimbarii, al programului de formare pentru evaluator spitale (ANMCS)
Lucrări publicate

Activitate stiintifica

  • Prezentari la congrese nationale (Reumatologie, Medicina Fizica si Recuperare, Medicina Nucleara, Medicina Interna) si internationale (Congresul Asociatiei Ortopezilor de Limba Franceza AOLF, Congres European de Aspecte Clinice si Economice ale Osteoporozei si Osteoartrozei ECCEO)
  • Participare in studii clinice multicentrice internationale