Doctorul Ion Ionut Adrian, Medic Primar Obstetrica-Ginecologie, se alatura echipei Medicover.

30.08.2018 in Stiri

Medicover Romania are onoarea de a va anunta ca, incepand din 10 septembrie 2018, doctorul Ion Ionut Adrian se alatura echipei Medicover.

Doctorul Ion Ionut Adrian va coordona activitatea sectiei de Chirurgie Ginecologica din cadrul Spitalului Medicover. Numirea lui in aceasta functie este sustinuta de o experienta de peste 25 de ani, 5000 de nasteri si 1500 de interventii laparoscopice. In ultimii 10 ani, medicul si-a indreptat atentia asupra tratamentului chirurgical al endometriozei pelvine. Competentele in laparoscopie, histeroscopie, colposcopie, ecografie, citodiagnostic si infertilitate il recomanda ca profesionist de prim rang.

Dr. Ion Ionut Adrian a urmat multiple cursuri de pregatire profesionala la IRCAD Strasbourg (Institut de Recherche contre les Cancers de l'Appareil Digestif) pe teme de endometrioza, chirurgie ginecologica oncologica, tulburari de statica pelvina.

Medicover ii ureaza bun-venit domnului doctor si mult succes!

Pe dr. Ion Ionut Adrian il poti gasi zilnic in Spitalul Medicover pentru consultatii si interventii pe baza programarilor.

Programeaza-te acum pentru o consultatie la numarul 021 9896 sau online din formularul de solicitare programare.

Alte stiri