Medicover Romania - Gold Event Sponsor al evenimentului filantropic "Balul de la Castel"

27.06.2018 in Evenimente

“Celestial”, cea de-a VII-a editie a evenimentului filantropic ‘’Balul de La Castel’’, a avut loc la Iasi pe 14 iunie si a reunit 350 de invitati, care au donat 100 000 de euro pentru copiii aflati in situatii dificile.

 

Tematica din anul acesta a fost ‘’Celestial’’, iar invitatii au descoperit, prin decoruri, meniu și ținute vestimentare, franturi din Univers si au experimentat lumina si generozitatea fara granite.

Momentul central al serii a fost licitatia caritabila. Participantii au avut ocazia sa liciteze opere de arta, obiecte de colectie, creatii vestimentare si experiente surpriza. Mihai Albu, Cristina Savulescu, Leontin Paun, Teilor si Musette sunt doar cateva dintre brand-urile prezente pe 14 iunie la Castel.  

Articolele cele mai dorite din cadrul licitatiei au fost:

  • - tricoul Simonei Halep, semnat de sportiva - adjudecat cu 17.000 de lei 
  • - ceasul unicat, semnat si donat de Augustin Watches, adjudecat cu 30. 000 de lei, 
  • - tabloul semnat de Vladinsky si donat cu sprijinul Pavot, adjudecat cu 26.000 de lei
  • - o croaziera de 7 zile pe Marea Egee, adjudecata cu 12.000 de lei

 

Participantii s-au bucurat si de doua momente muzicale sustinute de: Delia Noble, Soprana oficiala a Principatului Monaco - una dintre cele mai apreciate cantarete de opera din lume - si de spectacolul plin de energie oferit de trupa Holograf.

Amfitrionii serii au fost Melania Medeleanu si Pavel Bartos.

Medicover ofera ingrijire medicala romanilor de peste 22 de ani, o activitate care ne aduce, prin esenta sa, mai aproape de oameni. Prin natura activitatii noastre intelegem foarte bine nevoile de ingrijire ale copiilor cu nevoi speciale, stim ce munca este in spatele acestor programe de recuperare psihomotorie a acestor copii, apreciem poate mai mult decat oamenii din alte domenii acest efort si consideram ca este firesc sa ne implicam si sa sustinem prin toate mijloacele pe cei care au vointa sa faca ceva in acest sens. Mai mult decat atat, Medicover are experienta in implicarea nonprofit de a ajuta copiii prin activitatile desfasurate in cadrul Fundatiei Medicover. Prin urmare, implicarea in sustinerea proiectelor Fundatiei Bethany vine ca o continuare a activitatii noastre. 

Dr. Gabriela Turcu, Medical Center Manager, Medicover Romania, despre experienta ‘’Balul de la Castel’’: ‘’Este impresionant! Numai implicandu-te intr-un astfel de proiect reusesti sa traiescti astfel de emotii si sa intelegi cu ce se confrunta unii dintre semenii nostri.

Am fost mandra sa reprezint Medicover la acest eveniment pentru ca am simtit ca fac parte dintr-o companie care intelege, empatizeaza, se implica si nu ramane indiferenta la nevoile societatii civile. Am fost emotionata sa inteleg ca acesti copii, care beneficiaza de aceste programe vor fi oamenii societatii de maine, perfect integrati intr-o lume pe care cu totii ne-o dorim mai buna. Acum sunt niste copii, dar ei pot fi viitori medici cu care vom lucra sau care ne vor trata pe noi, pot fi viitori profesori care ii vor invata pe copiii nostri si sunt mandra sa stiu ca eu, noi, Medicover, am contribuit cu o particica la intregul care reprezinta educatia lor.

O seara minunata, plina de emotie, de daruire, de pasiune pentru cei de langa noi.’’

Evenimentul a fost un adevarat succes, suma totala donata ridicandu-se la 100 000 de euro. Fundaţia Serviciilor Sociale Bethany a declarat ca va continua serviciile de terapie pentru copiii cu nevoi speciale din Iasi, va sustine educatia copiilor cu situatii materiale dificile, atat prin oferirea de burse copiilor din mediul rural, cat si prin dezvoltarea unui centru after-school pentru copiii din Targu Frumos. De asemenea, in cadrul evenimentului, Fundatia a lansat un proiect inovator prin care isi propune construirea unui centru ocupational care sa sprijine tinerii cu dizabilitati.

Alte stiri