10% reducere la interventiile chirurgicale de chirurgie bariatrica

01.11.2018 in Campanii

Pentru ca sanatatea ta este principala noastra grija, in perioada urmatoare iti oferim aceleasi servicii medicale la standarde inalte cu un discount de 10% la toate interventiile de chirurgie a obezitatii!

Vino in perioada 1 noiembrie-15 decembrie 2018 in Spitalul Medicover si beneficiaza de reducerea de 10%!

Chirurgia Bariatrica are ca obiectiv scaderea ponderala durabila, cu ameliorarea starii de sanatate, diminuarea sau disparitia comorbiditatilor, cresterea bunastarii si a calitatii vietii pacientilor. Este considerata cel mai eficient tratament al obezitatii morbide.

Tehnicile de chirurgie bariatrica influenteaza balanta echilibrului energetic, diminuand considerabil aportul alimentar si determinand organismul sa consume energie din rezervele acumulate. Reducerea depozitelor de energie inseamna diminuarea tesutului adipos, slabire, recapatarea aspectului normal, usurarea semnificativa a functiilor vitale, disparitia sau ameliorarea importanta a maladiilor determinate de obezitate. Pacientii operati slabesc treptat si ar trebui sa ajunga la o greutatea convenabila in circa 8-12 luni.

Metoda laparoscopica

Interventile chirurgicale se realizeaza pe cale laparoscopica, adica prin minima invazivitate si agresiune asupra tesuturilor implicate, lucru deosebit de important pentru reusita terapeutica finala la pacientii obezi.

Beneficiul chirurgiei laparoscopice este major la pacientii obezi, indiferent de patologia pentru care sunt operati. Dimensiunile inciziilor nu sunt influentate de grosimea peretelui abdominal! Astfel se realizeaza mai multe brese parietale abdominale (numar in functie de tipul operatiei), cu dimensiuni cuprinse intre 5 si 15 mm, care nu rup sau taie muschii, prin intermediul carora, cu ajutorul unui lant video-imagistic (high-definition), ce proiecteaza imaginea organelor intraabdominale pe monitoare, si a unor instrumente speciale (de sigilare a vaselor sangvine si de sutura mecanica ‒ staplere), se realizeaza interventii asupra stomacului si intestinelor.

Dr. Mihai Ionescu, Medic Primar Chirurgie Generala este gata sa te ajute!

Pentru alte detalii sau programari suna la 021 9896!

*Discountul nu se cumuleaza cu alte reduceri sau promotii.

Alte stiri