Zambete sanatoase in Luna Copiilor: consultatii stomatologice gratuite pentru cei mici la clinica Medicover Cluj Republicii

29.05.2017 in Campanii

29 mai 2017, Cluj-Napoca – Medicover, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii medicale si de diagnostic private din Romania, invita toti copiii si tinerii cu varste de pana la 18 ani la o consultatie stomatologica gratuita in clinica Medicover de pe strada Republicii din Cluj-Napoca.

Campania se desfasoara in perioada 1-30 iunie si include, de asemenea, reduceri la pachetul de instructaj periaj pentru copii si sigilare la molarii de sase ani.

„Este esential ca fiecare copil sa beneficieze de un consult stomatologic anual, pentru a asigura cresterea si dezvoltarea armonioasa a dintilor”, a spus Dr. Crenguta But, medic stomatolog la clinica Medicover Cluj Republicii. „Dintii temporari, de lapte, constituie o parte importanta in etapa premergatoare aparitiei dintilor definitivi. Acestia au un rol important in asigurarea unei masticatii optime, in fonatie (articularea corecta a cuvintelor), precum si in mentinerea spatiului necesar eruptiei si alinierii corecte a viitorilor dinti definitivi. Astfel, orice leziune carioasa a dintilor temporari trebuie identificata si rezolvata la timp. Cariile avansate si netratate pot duce la aparitia durerilor, la inflamatia sau infectia nervului, si pot avea ca rezultat final pierderea dintelui inainte de termen.”

In ceea ce priveste parintii, acestia dau dovada de un interes in crestere pentru sanatatea orala a copiilor si sunt preocupati de preventie: „Este imbucurator sa vedem din ce in ce mai multi parinti care ne cer sfaturi despre cum pot fi prevenite problemele stomatologice ale celor mici si care ii aduc pe copii la consultatii de rutina, chiar daca nu ii supara dureri. O alta veste buna este preocuparea lor fata de problemele de ortodontie si deschiderea la utilizarea aparatelor pentru indreptarea dintilor la varste fragede”, adauga Dr. Elena Oltean, medic specialist Ortodontie si Ortopedie Dento-Faciala la Medicover Cluj Republicii.

Clinica Medicover Cluj de pe strada Republicii ofera acces la servicii stomatologice complete pentru adulti si copii, printr-o echipa experimentata de medici pasionati, intr-un cabinet nou, dotat cu aparatura de ultima generatie. Specialistii Medicover practica stomatologia fara durere, iar calitatea actului medical, confortul si timpul pacientului sunt prioritare.

Clinica este prima dintre cele doua unitati operate de Medicover in Cluj-Napoca si este operationala inca din 2006, fiind situata in apropierea Gradinii Botanice, pe Strada Republicii. Aceasta ofera acces la 20 de specialitati medicale, inclusiv la servicii de dermato-cosmetologie, si include un centru acreditat de vaccinari internationale, ce ofera servicii de imunizare prin vaccinuri specifice, medicatie profilactica si sfaturi medicale de calatorie.

Pentru a beneficia de consultatia stomatologica gratuita in luna iunie, este necesara o programare in prealabil, prin formularul online “Solicita programare”, la numarul de telefon 0264 41 45 45 sau  0757 061 398

Despre Medicover Romania

Medicover Romania este prezenta de peste 21 de ani pe piata serviciilor medicale private si dispune de o retea de 20 clinici proprii in Bucuresti si in tara (Timisoara, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Ploiesti, Brasov, Galati, Pitesti) si un spital generalist – Spitalul Medicover. Spitalul Medicover din Romania corespunde celor mai inalte standarde medicale – modern, sigur, aproape de pacienti – si include toate departamentele: ambulator, spitalizare de zi, precum si o gama variata de specialitati medicale si chirurgicale - Chirurgie Generala, Chirurgie Bariatrica, Chirurgie Ginecologica, Chirurgie Ortopedica, Chirurgie Plastica, precum si Maternitate, Medicina Materno-Fetala, Neonatologie si Pediatrie.

Persoana de contact:

Sabina Emilia Pometcu Ursu, Head of Marketing and Communications

sabina.ursu@medicover.ro

www.medicover.ro

Biroul de presa din Romania:

Anca Meliu, Action Global Communications

anca.m@actionprgroup.com; 0727 323 892

Alte stiri