Oferte speciale in luna decembrie la clinica Medicover Galati

12.12.2016 in Campanii

Fa-ti cadou iarna aceasta mai multa sanatate! In fiecare zi de joi si vineri, ai parte de oferte speciale pentru sanatatea ta si a celor dragi – doar in clinica Medicover Galati.

Ziua de joi este dedicata doamnelor, pentru un control al starii de sanatate cu o ecografie generala gratuita - rapid si nedureros – cu un aparat de ultima generatie. Oferta este valabila pentru doamnele intre 20 si 50 de ani, al caror nume incepe cu litera “M”.

In zilele de vineri ale lunii decembrie, in clinica Medicover Galati persoanele care isi sarbatoresc ziua de nastere, cu varsta cuprinsa intre 30 si 50 de ani, femei sau barbati, luna aceasta au din partea Medicover un cadou special: o consultatie gratuita de Medicina Fizica si Recuperare Medicala (inclusiv Fizioterapie).

Clinica Medicover Galati dispune de un Centru Specializat de Medicina Fizica si Recuperare Medicala, ce ofera terapii pentru remedierea afectiunilor musculo-scheletale, gimnastica medicala de tonifiere musculara si dezvoltare, kinetoterapie, terapie VOJTA, electroterapie, laserterapie, ultrasunete, terapie cu unde de soc extracorporale, termoterapie, gimnastica medicala, fizioterapie si kinetoterapie.

Echipa medicala este alcatuita din profesionisti din toata tara, cu experienta in sistemul public si cel privat si iti ofera toate informatiile pentru sanatatea ta si a celor dragi. Dispune, de asemenea, de tehnologie performanta, care ne permite sa efectuam o gama larga de investigatii ecografice: ecografie abdominala, parti moi, testiculara, ecocardiografie, ecografia sistemului vascular arterial si venos, ecografie Doppler carotidiana, ecografie mamara, ecografie tiroidiana, ecografie obstetricala 3D, 4D, ecografie ginecologica.

Te asteptam la clinica Medicover Galati, Strada Tineretului I, zona Piata Energiei (in spatele Magazinului General), unde oferim acces la peste 25 de specialitati medicale la standarde suedeze printre care: Pediatrie, Cardiologie, Obstetrica - Ginecologie, Medicina Fizica si Recuperare Medicala, Gastroenterologie si Proctologie, Psihologie, Chirurgie Plastica, Reumatologie, Dermatologie, Somnologie.

Medicover Romania este o companie internationala ce ofera servicii medicale private de cea mai inalta calitate si face parte din Grupul Medicover, alaturi de Synevo - cea mai mare si performanta retea de laboratoare din Romania.

Regulamentul campaniei poate fi vizualizat aici

Alte stiri