Servicii de chirurgie laparoscopica, in Spitalul Medicover

26.01.2018 in Campanii

Chirurgia minim-invaziva: Indicatii, Procedura, Recuperare

chirurg

Sigur si modern, Spitalul Medicover iti pune la dispozitie servicii de chirurgie laparoscopica (minim-invaziva) de inalta calitate pentru un timp de recuperare mai rapid, cicatrici de mici dimensiuni si spitalizare de scurta durata.

In Spitalul Medicover beneficiezi de servicii realizate de o echipa medicala chirurgicala experimentata si de dotari performante, pentru interventii de diferite grade de complexitate, prin proceduri ce respecta cele mai recente protocoale medicale.

Ce este chirurgia laparoscopica?

Dezvoltata in urma cu mai bine de 20 de ani, chirurgia laparoscopica permite efectuarea unor interventii chirurgicale majore, cu incizii minime, prin folosirea unor instrumente speciale. Unul dintre aceste instrumente este laparoscopul, dotat cu lentile care permit chirurgului sa vada amplificat unele zone, o lumina puternica si o camera video in miniatura.

Avand in vedere dimensiunile sale reduse, acesta poate fi manevrat in zone care ar putea fi imposibil de explorat in chirurgia clasica.

Chirurgii din cadrul Spitalului Medicover sunt specializati pentru efectuarea unei game largi de interventii minim-invazive:

Chirurgie Digestiva

Chirurgia Peretelui Abdominal

Chirurgie Ginecologica

Chirurgie Oncologica

Chirurgie Bariatrica

 

Beneficiile Chirurgiei Laparoscopice pentru pacient:

  • durata de spitalizare redusa
  • recuperare postoperatorie rapida
  • reducerea riscului de aparitie a infectiilor nosocomiale
  • cicatrici postoperatorii de mici dimensiuni

Programeaza-te acum pentru o consultatie la echipa de chirurgi din Spitalul Medicover: 021 9896 sau solicita o programare online.

Afla mai multe despre Specialitatile Chirurgicale din Spitalul Medicover si echipa de medici chirurgi: intra pe www.medicover.ro

Alte stiri