Bucura-te de mobilitate si libertate de miscare la orice varsta

02.10.2017 in Campanii

In perioada 10 - 12 Octombrie 2017, in clinica Medicover Brasov poti beneficia gratuit de Testarea pentru Diagnosticarea si Prevenirea Aparitiei Osteoporozei

Osteoporoza afecteaza scheletul si face ca masa osoasa si calitatea osului sa aiba de suferit. Din cauza aceasta, mineralele esentiale pentru organism, precum calciul, nu mai sunt asimilate de catre os, ceea ce duce la slabirea rezistentei mecanice a acestuia si la un risc mai mare de fractura.

Osteoporoza este o problema de sanatate publica la nivel mondial. De cele mai multe ori, dar nu exclusiv, afecteaza femeile aflate in postmenopauza. Principala complicatie a osteoporozei este fractura vertebrala sau de sold, cu implicatii majore in activitatile zilnice. In acest context, evaluarea riscului relativ de fractura devine foarte importanta.

In perioada 10 - 12 Octombrie 2017, in clinica Medicover Brasov poti beneficia gratuit de Testarea pentru Diagnosticarea si Prevenirea Aparitiei Osteoporozei.

Criteriile de selecție a pacienților sunt:
  • Femei cu varsta peste 51 ani, menopauza instalata de minim 1 an
  • Barbati cu varsta peste 65 ani

 

Testarea se va efectua la nivelul calcaiului, motiv pentru care va rugam sa purtati doar soseta pentru a va descalta mai usor.
 
Adresa: Bd. Eroilor nr. 3, Brasov
Tel.: 0268 320 588/688

 

Alte stiri