Conf. Univ. Dr. Alexandru Florin Anca se alatura echipei Medicover

15.10.2018 in Stiri

Medicover investeste in permanenta timp si resurse pentru a oferi servicii medicale la cele mai inalte standarde. Un loc important in strategia noastra de dezvoltare il ocupa cresterea echipei de medici specialisti care scriu istorie in medicina.

Conf. Univ. Dr. Alexandru Anca, medic primar obstetrica – ginecologie si doctor in stiinte medicale, face parte acum din echipa noastra de medici de renume national si international. Dr. Alexandru Anca este Conferentiar Universitar in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti si Seful Sectiei si Seful Clinicii de Obstetrica-Ginecologie a Spitalul Universitar de Urgenta din Bucuresti. Este deasemenea Coordonatorul Departamentului de Medicina Materno-Fetala cu Risc Inalt din cadrul Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti.

Are o experienta profesionala de peste 30 de ani si este supraspecializat in diagnosticarea si investigarea afectiunilor ginecologice, avand competente in: colposcopie, citodiagnostic, laparoscopie, histeroscopie, supravegherea sarcinii, diagnosticarea si tratamentul afectiunilor asociate sarcinii, supravegherea evolutiei fatului si a impactului patologiei asociate asupra evolutiei fetale.

Este pasionat de domeniul ales si autor al numeroase carti de specialitate si articole publicate in reviste medicale din tara si din strainatate.

Conf. Univ. Dr. Alexandru Anca este membru fondator si Vicepresedinte al Societatii Romane de Ginecologie Endocrinologica.

Incepand cu aceasta luna, Conf. Univ. Dr. Alexandru Anca va acorda consultatii in cadrul Clinicii Medicover Plevnei si poate rezolva cazurile complexe in Spitalul Medicover.

Alte stiri