Medicover la Forbes Heroes 2018

16.05.2018 in Evenimente

Sambata 19 Mai 2018 vom fi prezenti la Forbes Heroes pentru a promova si a asculta ce au de zis eroii adevarati, nu cei televizati

Forbes Romania organizeaza a cincea editie Forbes Heroes, eveniment care aduce in fata publicului adevaratii eroi, cei care isi dedica timpul, energia si resursele pentru construirea unei Romanii mai bune. Florinela Cirstina – Director Spital Medicover, Quality and Regulatory Medical Director Medicover Romania este eroul nostru care ne va reprezenta la acest eveniment.

Florinela este recunoscuta la nivel international datorita implementarii cu succes a unor politici si bune practici medicale in tari in curs de dezvoltare si in zone de razboi. Astfel, Florinela a acceptat provocarea de a coordona echipe mobilizate in Afganistan, Irak, Somalia, Papua Noua Guinee sau Sierra Leone, in scopul de a raspunde situatiilor de criza existente, reusind eroic sa pastreze siguranta angajatilor companiei si sa isi salveze toti pacientii infectati cu Ebola din timpul epidemiei.

In prezent, avand o bogata experienta in gestionarea situatiilor limita, ocupa functia de Director al Spitalului Medicover si Quality and Regulatory Medical Director al Medicover Romania, oferind expertiza si consiliere in proiectarea si dezvoltarea politicilor spitalului si ale clinicilor Medicover. Florinela isi doreste sa alinieze standardele de sanatate internationale cu cerintele si obiectivele de business ale companiei, un demers ambitios, dar si o provocare pe care este gata sa o duca pana la capat.

Afla mai multe detalii si lista de speakeri

Bilete disponibile aici

 

Alte stiri