Pachete dedicate pentru un screening rapid

20.03.2017 in Stiri

Descopera noile pachete de analize pentru barbati si femei disponibile in clinicile Medicover din tara

Am pregatit noi pachete de analize generale, ginecologice sau pentru glanda tiroida, la preturi avantajoase si cu rezultate rapide.

Analizele de laborator sunt asigurate de Synevo, parte a Grupului Medicover, iar unele pachete contin reduceri la consultatii de specialitate.

Pachete analize generale pentru barbati si femei – de la 105 Lei (Medicover Brasov, Cluj, Galati, Iasi, Ploiesti, Timisoara)

 

Stiai ca se recomanda un control anual la ginecologie pentru toate femeile? Pachetul cuprinde analize de baza, utile pentru a afla starea ta de sanatate.

Pachete Analize Ginecologice – de la 99 Lei (Medicover Cluj, Brasov, Timisoara)

Simptome ale infectiilor genitale:

  • secretiile sunt insotite de mancarimi sau senzatie de arsura in zona vaginului
  • secretiile au un aspect diferit (consistenta, culoare – galbena, verde deschis, maro)
  • infectiile vaginale pot fi cauzate si de bacterii sau alti agenti patogeni, transmisibili pe cale sexuala. Din acest motiv si partenerul trebuie consultat de catre medic, iar in caz de nevoie si acestuia i se administreaza tratament specific

 

‚ÄčStiai ca fluctuatiile de greutate si lipsa energiei pot fi cauzate de o tulburare a glandei tiroide? Fa-ti acum un control la medicul endocrinolog!

Pachet Screening Tiroida – 111 Lei (Medicover Cluj, Brasov, Timisoara)

Tiroida este cea mai mare glanda endocrina, insa nu depaseste 20 de grame. Multi oameni sufera de diverse tulburari ale glandei tiroide, dar majoritatea nu cunosc acest lucru. Tiroida are un rol esential in functia metabolismului. Principalele simptome ale disfunctiei glandei tiroide sunt fluctuatiile de greutate, prezenta depresiei si dezechilibrul nivelurilor de energie.

 

Acum poti cumpara si online, in 2 pasi, direct din Medicover Shop

Alte stiri