Servicii noi de Stomatologie la Medicover Constanta

29.11.2016 in Stiri

Prin tehnica Digital Smile Design (DSD) se poate obtine un zambet care se potriveste cu fizionomia fiecaruia

Multumita tehnicii Digital Smile Design (DSD), visul de a avea dinti perfect integrati cu fizionomia fiecaruia poate deveni o realitate cu acest concept inovator.

Acest tratament revolutionar permite pacientilor sa obtina un zambet proiectat pe computer, personalizat, care se potriveste nu numai aspectului fizic, dar, de asemenea, si cu personalitatea pacientilor. Conceptul revolutionar DSD ia in considerare atat aspectele artistice cat si cele emotionale ale zambetului si cum acesta ne poate afecta viata.

Fie ca dintii sunt decolorati, fracturati sau au carii, aceste lucruri pot afecta starea de bine a pacientului.

Conceptul DSD presupune realizarea unui „model de zambet” inainte de orice tratament. Odata ce acest zambet este aprobat de catre pacient, el este transferat direct in gura pacientului, pentru a putea face ultimele (eventuale) corecturi. Apoi, prin diferite optiuni de tratament - fatete, coroane, punti, implanturi si alte elemente dentare - varianta finala complet estetica este transferata definitiv pacinetului.

Aspectul unei persoane si ulterior, bunastarea emotionala a acesteia, poate fi imbunatatita prin capacitatea de a zambi fara sa se simta rusinata de aspectul dintilor. Scopul nostru principal este de a oferi pacientilor o schimbare completa a zambetului, pentru a obtine o imbunatatire directa a vietii emotionale.

Dr. Dica Bacale, medic Stomatologie, Medicover Constanta

 

Alte stiri