Ziua Portilor Deschise la Maternitatea Medicover

13.06.2018 in Evenimente

Sambata, 9 iunie 2018, a avut loc Ziua Portilor Deschise la Maternitatea Medicover din Bucuresti. Aproape 40 de viitoare mamici au raspuns invitatiei de a vizita Maternitatea noastra. Specialistii Medicover le-au asteptat cu bratele deschise si cu raspunsuri la toate intrebarile. Mai mult, viitorii parinti au fost invitati sa participe la workshop-uri, au avut parte de premii si oferte surpriza.

 In cadrul evenimentului, toate participantele au avut ocazia sa discute liber cu 4 dintre medicii nostri specialisti:

 Viitorii parinti au fost invitati sa participe la 3 workshop-uri din care au invatat tot ce trebuie sa stie despre ingrijirea bebelusului imediat dupa nastere, dar si in perioada imediat urmatoare:

  • Ora Magica, workshop sustinut de Angela Dinu
    Ora Magica este ingrijirea piele pe piele imediat dupa nastere, un interval benefic pentru realizarea atasamentului dintre mama si bebelus.

 

  • Parenting, workshop sustinut de Carmen Filip
    Cursul de educatie prenatala „Arta de a fi parinte” este un program care ajuta viitori parinti sa inteleaga ce se intampla cu fatul, de la conceptie pana la nastere, cum sa se pregateasca pentru rolul de parinte si cum sa ingrijeasca nou-nascutul

 

  • Alaptare, workshop sustinut de Mihaela Timofte
    Alaptarea contribuie la crearea legaturii afective cu copilul, iar laptele de san asigura sanatatea si dezvoltarea armonioasa a copilului prin nutritie ideala, digestie buna și protectie impotriva bolilor.

Iti multumim ca ai fost alaturi de noi si ca am parcurs impreuna pasii premergatori unuia dintre cele mai importante evenimente din viata de parinte.

Daca inca nu ai ajuns la noi, te asteptam sa vizitezi si tu Maternitatea Medicover si sa faci cunostinta cu echipa de medici, asistente si moase. Vei fi insotita de un consilier dedicat care iti va raspunde la toate intrebarile.

Programeaza acum o vizita: 0757 034 954 sau maternitate@medicover.ro sau solicita online.

Afla mai multe despre Maternitatea Medicover, pachetele de nastere, protocolul de sarcina si abonamentele dedicate bebelusilor si copiilor: www.medicover.ro!

Alte stiri