Medicover deschide a doua clinica la Cluj-Napoca, in Liberty Technology Park

07.07.2016 in Comunicate de presa

Medicover Cluj Liberty ofera zece specialitati medicale si programe dedicate pentru companii

Joi, 7 iulie 2016 – Medicover, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii medicale private din Romania, deschide a doua clinica multidisciplinara la Cluj-Napoca, in urma unei investitii de 300.000 de euro. Aceasta este situata in Liberty Technology Park Cluj, pe Strada Garii, si ofera acces la zece specialitati medicale, un departament dedicat de medicina muncii, o sala pentru kinetoterapie si fizioterapie, precum si programe pentru sanatatea angajatilor.

Noua clinica pune la dispozitia clujenilor zece specialitati medicale la cele mai inalte standarde suedeze, printre care medicina muncii, cardiologie, ORL, obstetrica - ginecologie, dermatologie, medicina fizica si de recuperare, precum si o sala speciala pentru kinetoterapie si fizioterapie. Unitatea a presupus o investitie de aproximativ 300.000 de euro.

Prin intermediul clinicii din Liberty Technology Park, companiile beneficiaza de programe dedicate pentru sanatatea angajatilor, cu accent pe monitorizarea starii de sanatate, cresterea performantei, monitorizarea nivelului de stres sau ergokinetoterapie. Clinica ofera acces la doua sali de conferinta pentru sustinerea de cursuri si ateliere, pe teme alese impreuna cu companiile, in functie de necesitatile si profilul angajatilor: nutritie, reducerea nivelului de stres, acordarea primului ajutor etc.

„Cluj-Napoca este mai mult decat un oras in care revin de fiecare data cu drag, este unul dintre motoarele economiei romanesti si un centru de business de referinta pentru noi. Deschiderea aici a celei de-a optsprezecea clinici Medicover din Romania reprezinta un pas natural, intrucat raspunde nevoilor in crestere ale clujenilor si companiilor locale pentru servicii medicale de cea mai inalta calitate”, a declarat Adrian Peake, directorul general al Medicover Romania.

Clinica Medicover Cluj Liberty este cea de-a doua unitate Medicover din Cluj-Napoca. Prima clinica este operationala inca din 2006, fiind situata in apropierea Gradinii Botanice, pe Strada Republicii. Medicover Republicii ofera acces la 20 de specialitati medicale, inclusiv la servicii stomatologice si de dermato-cosmetologie, si include un centru acreditat de vaccinari internationale, ce ofera servicii de imunizare prin vaccinuri specifice, medicatie profilactica si sfaturi medicale de calatorie.

In prezent, echipa de profesionisti a celor doua clinici Medicover din Cluj-Napoca reuneste peste 40 de medici si va continua sa se extinda.

Despre Medicover

Grupul Medicover este unul dintre cei mai mari furnizori de servicii medicale private din Europa Centrala si de Est si ofera servicii medicale integrate pacientilor din 14 tari europene (Romania, Polonia, Suedia, Turcia, Ungaria, Germania, Marea Britanie, Ucraina, Belarus, Bulgaria, Serbia, Georgia, Republica Moldova, Rusia), cu peste 100 de clinici Medicover, 80 de laboratoare, 400 puncte de recoltare, peste 6,5 milioane de pacienti anual si peste 13.000 de angajati.

Grupul Medicover dispune de actionariat privat si are o viziune pe termen lung pentru toate tarile in care este prezent. Astfel, actionarii companiei reinvestesc in fiecare an intregul profit realizat, pentru a asigura o dezvoltare sustenabila si un nivel inalt de calitate in operatiunile sale.

In Romania, Medicover este prezent de peste 20 ani pe piata serviciilor medicale private si dispune de o retea de 18 clinici proprii in Bucuresti si in tara (Timisoara, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Ploiesti, Brasov, Galati) si un spital generalist – Spitalul Medicover. Spitalul Medicover din Romania corespunde celor mai inalte standarde medicale – modern, sigur, aproape de pacienti – si include toate departamentele: ambulator, spitalizare de zi, precum si o gama variata de specialitati medicale si chirurgicale – Oncologie Medicala, Chirurgie Generala, Chirurgie Bariatrica, Chirurgie Ginecologica, Chirurgie Ortopedica, Chirurgie Oncologica, Chirurgie Plastica, precum si Maternitate, Medicina Materno-Fetala, Neonatologie si Pediatrie.

Biroul de presa din Romania:

Action Global Communications

021 224 2270 / 0727 323 892