Medicover lanseaza asigurarile de sanatate dedicate companiilor

18.05.2016 in Comunicate de presa

Medicover, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii medicale private din Romania, lanseaza un nou serviciu dedicat clientilor corporate: asigurarea de sanatate pentru angajati.

Miercuri, 18 mai 2016 – Medicover, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii medicale private din Romania, lanseaza un nou serviciu dedicat clientilor corporate: asigurarea de sanatate pentru angajati. Astfel, noile pachete sunt special concepute in functie de nevoile specifice ale companiilor si angajatilor acestora si includ de la consultatii si analize, la acoperire in caz de interventii chirurgicale si protocol de sarcina, toate la prime extrem de avantajoase.

„Lansarea asigurarilor de sanatate reprezinta un pas natural pentru un furnizor de servicii medicale. Credem in valoarea pe care o aduc serviciile de asigurare de sanatate oferite chiar de specialistul in sanatate”, a declarat Adrian Peake, directorul general al Medicover Romania. „Sunt convins ca experienta noastra de peste 20 de ani in sectorul medical local va sustine dezvoltarea acestei noi directii, pentru a aduce serviciile Medicover la indemana cat mai multor angajati din Romania. Astfel, suntem singurul operator ce ofera acces direct, neconditionat, fara birocratie suplimentara, la ingrijire medicala de cea mai inalta calitate, economisind timpul pacientului.”

Pachetele de asigurare de sanatate Medicover sunt usor de personalizat, pentru a permite companiilor sa aleaga exact acele servicii si interventii pe care le considera necesare pentru angajatii lor: de la analize si investigatii, la protocol de sarcina si interventii chirurgicale complexe. Clientii au, de asemenea, posibilitatea de a-si personaliza programul de plata a primelor.

Noile pachete de asigurare de sanatate Medicover ofera acces la tratament in oricare unitate din reteaua nationala de clinici proprii si partenere ale companiei, precum si in Spitalul Medicover din Bucuresti. Persoanele asigurate beneficiaza de un numar de call-center dedicat, precum si de un istoric medical electronic (Electronic Medical Record), prin care medicii din reteaua Medicover au acces rapid si simplu la antecedentele pacientilor.

Pachetele de asigurare de sanatate completeaza in mod flexibil abonamentele medicale, oferind beneficii integrate de sanatate pentru companii si personalul acestora. La nivel international, Grupul Medicover are o experienta de peste zece ani pe piata asigurarilor de sanatate, in tari precum Suedia, Polonia si Ungaria.

 

Despre Medicover

Grupul Medicover este unul dintre cei mai mari furnizori de servicii medicale private din Europa Centrala si de Est si ofera servicii medicale integrate pacientilor din 14 tari (Romania, Polonia, Suedia, Turcia, Ungaria, Germania, Marea Britanie, Ucraina, Belarus, Bulgaria, Serbia, Georgia, Republica Moldova, Rusia), cu 100 de clinici Medicover, 80 de laboratoare, 300 puncte de recoltare, peste 6,5 milioane de pacienti anual si peste 12.000 de angajati.

Grupul Medicover dispune de actionariat si finantare private si are o viziune pe termen lung pentru toate tarile in care este prezent. Astfel, actionarii companiei reinvestesc in fiecare an intregul profit realizat, pentru a asigura o dezvoltare sustenabila si un nivel inalt de calitate in operatiunile sale.

ČŠn Romania, Medicover este prezent de 20 ani pe piata serviciilor medicale private si dispune de o retea de 17 clinici proprii in Bucuresti si in tara (Timisoara, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Ploiesti, Brasov, Galati) si un spital generalist – Spitalul Medicover. Spitalul Medicover din Romania corespunde celor mai inalte standarde medicale – modern, sigur, aproape de pacienti – si include toate departamentele: ambulator, spitalizare de zi, precum si o gama variata de specialitati medicale si chirurgicale – Oncologie Medicala, Chirurgie Generala, Chirurgie Bariatrica, Chirurgie Ginecologica, Chirurgie Ortopedica, Chirurgie Oncologica, Chirurgie Plastica, precum si Maternitate, Medicina Materno-Fetala, Neonatologie si Pediatrie.