Medicul tau personal

medicul personal medicover

Medicul personal este un specialist de medicina primara (medic de familie, internist sau pediatru, in functie de nevoile tale).

La Medicover, iti alegi singur medicul personal care va fi partenerul tau in mentinerea sanatatii, precum si in prevenirea sau tratarea celor mai frecvente afectiuni.

Avantajele medicului personal:

 • este un medic dedicat care iti stabileste planul de investigatii si tratament si monitorizeaza acest plan.
  iti personalizeaza tratamentul recomandat de specialist, tinand cont de particularitatile tale medicale (alte boli asociate, antecedente, reactii anterioare la diferite tratamente).
  este cel care te va implica in luarea unor decizii in cunostinta de cauza, va adapta schema de investigatii si cea terapeutica la bugetul tau, la programul de lucru, la stilul tau de viata. 
  iti va oferi explicatii privind implicatiile deciziei de non-tratament. Este cel care formeaza si mentine legatura cu echipa de ingrijire, asigurand continuitatea actului medical.
  iti poate raspunde la orice intrebare aparuta dupa consultatia specialistului si este cel care integreaza recomandarile diferitilor specialisti.
  vei fi tratat ca un individ in sine, si nu ca un alt caz medical. („Nu exista boli, ci bolnavi”) – fiecare pacient este unic, iar unicitatea ta este cunoscuta de medicul personal.
  in timp ajunge sa cunoasca modul de reactie al organismului in diferite boli acute si aplica de la inceput tratamentul adecvat.
  va fi ghidul tau, asigura o directionare eficienta, in functie de situatiile medicale care intervin.
  prin datele culese anterior de medicul personal, timpul petrecut cu specialistul este mai bine valorizat.
  vei fi mai informat pentru ca prin medicul personal primesti educatie pentru sanatate. Medicul tau iti sta la dispozitie pentru informatii despre educatie si preventie, potrivite pentru tine.
 • pentru a beneficia de ingrijire optima, alege medicul personal.
 • odata ales medicul, nu uita sa mentionezi numele acestuia la receptie sau in Call-Center atunci cand iti faci programare in clinicile Medicover.