Psihiatrie

Psihiatrie - Spitalul Medicover Cluj

Fie ca este vorba de stari de anxietate, insomnie, atac de panica, depresie sau alte patologii,tratamentul pacientilor se adreseaza atat trupului cat si mintii, iar confortul lor psihic si implicarea intr-o multitudine de activitati placute si relaxante sunt esentiale in procesul de recuperare.

Recuperarea si reabilitarea psihica sunt acum posibile gratie abordarii pluridisciplinare, oferite de o structura medicala de exceptie, care cuprinde pe langa sectia de psihiatrie si sectii de recuperare neurologica, recuperare medicala si cardiologica, ingloband servicii complexe de psihologie, psihoterapie, logopedie, consiliere, precum si ergoterapie, fizioterapie, kinetoterapie aplicate corespunzator si sub atenta supraveghere a unui personal medical extrem de atent si de competent. Pe langa remisiunea simptomatologiei ne propunem sa obtinem si recuperarea capacitatilor individului avute inainte de debutul bolii, redandu-l astfel familiei si societatii.

Servicii medicale cu spitalizare continua de scurta durata in sectia de psihiatrie pentru afectiuni cronice

Tratamentul tulburarilor afective uni si bipolare

In aceste tulburari afectarea fundamentala este o schimbare a dispozitiei, care este anormal de scazuta sau de crescuta. Aceasta schimbare a dispozitiei este insotita de multiple simptome care afecteaza aproape toate domeniile de functionare.

Tratamentul dementei Alzheimer si a altor forme de dementa

Dementele sunt un grup de afectiuni datorate unei boli a creierului, de natura cronica sau progresiva, in care exista o deteriorare a memoriei, gandirii, orientarii, intelegerii, calculului, capacitatii de a invata, limbajului si capacitatii de judecata.

Tratamentul tulburarilor instinctului alimentar (bulimia, anorexia), sexual si ale somnului

Anorexia si bulimia sunt tulburari caracterizate prin pierderea deliberata in greutate, indusa si sustinuta de pacient, respectiv prin pusee repetate de supraalimentare si o preocupare excesiva privind controlul greutatii corporale. Aceste tulburari apar de obicei la fetele adolescente si la femeile tinere.

Tratamentul tulburarilor nevrotice corelate cu stresul si tulburarilor somatoforme

Tulburarile nevrotice correlate cu stresul si tulburarile somatoforme sunt caracterizate de aparitia anxietatii patologice, a comportamentelor de evitare si compulsive, respectiv a multitudinii de simptome fizice.

Programare Online

PROGRAMEAZA-TE ACUM

 

Tratamentul dependentei cronice alcoolice si a complicatiilor sale

Dependenta cronica alcoolica semnifica nevoia imperioasa de a consuma alcool, reprezentand astfel un stadiu critic al bolii in care sunt decelabile majoritatea complicatiilor pe care alcoolul le poate produce.

Tratamentul si monitorizarea tulburarilor de personalitate si de comportament

Tulburarile de personalitate se definesc printr-o personalitate inflexibila, maladaptativa, care determina o afectare semnificativa functionala sau simptome subiective. Aceste tulburari debuteaza in copilarie sau la varsta adultului tanar, sunt stabile de-a lungul timpului si determina insuficienta adaptativa.

Tratamentul tulburarilor psihotice (schizofrenia, tulburarea schizo-afectiva, tulburarea deliranta persistenta)

Tulburarile psihotice sunt un grup de boli psihice caracterizate prin simptome psihopatologice specifice, care influenteaza gandirea, sentimentele, comportamentul, functionarea sociala si ocupationala si care evolueaza spre dezorganizarea personalitatii, ducand la invaliditate cronica.

Call Center

SUNA ACUM

 

Tratamentul tulburarilor mentale, de personalitate si comportament datorate unor conditii medicale, organice cerebrale

Tulburarile mentale ce rezulta dintr-o conditie medicala generala se definesc drept simptome psihiatrice care sunt cauzate direct de o tulburare medicala, neurologica sau de traumatisme cranio-cerebrale, uz de substante si/sau medicamente.

Echipa Medicala