Afla intr-o singura zi
starea sanatatii tale!

Ce este?

Tu vii sa iti faci investigatiile, noi te asteptam cu o echipa dedicata si aparatura moderna!

Medicover România, singura companie cu experienta internationala care ofera servicii medicale private de cea mai inalta calitate, se dezvolta in permanenta si investeste in oameni si in echipamente performante având un singur obiectiv major: imbunatatirea starii de sanatate si cresterea calitatii vietii românilor.

Astfel, Medicover are grija de sanatatea ta si iti ofera servicii medicale la standarde inalte, oriunde te-ai afla. 

Total Health Screening este un program complex de consultatii, investigatii si teste realizate de o echipa medicala multidisciplinara – disponibile doar in Spitalul Medicover!

Cui se adreseaza?

Programul a fost special conceput pentru cei care doresc sa aiba un control asupra sanatatii lor, care vor sa primeasca un diagnostic sigur si rapid, precum si celor care vor sa previna aparitia unor afectiuni grave in viitor, fara a fi necesare consultatii medicale in locuri diferite, la medici diferiti sau in zile diferite: totul se desfasoara intr-o singura zi!

 

Beneficii

 • Abordare personalizata in conditii de confort (rezerva single)
 • Detectarea precoce a unor afectiuni in faza asimptomatica
 • Identifica factori de risc pentru boli care s-ar putea dezvolta pe viitor (cancer, boli cardiovasculare, diabet etc)
 • Toate investigatiile sunt realizate pe durata unei singure zile
 • Echipamente de ultima generatie – permit un diagnostic precis prin tehnici non-invazive
 • Dupa 14 zile primesti un raport complet al starii de sanatate si recomandari pentru imbunatatirea stilului de viata

Ce include?

 • Profilul lipidic pentru identificarea riscului de accident vascular cerebral, de infarct miocardic si de boli vasculare
 • Teste de sânge si urina uzuale si avansate, in vederea depistarii unor afectiuni multiple: pentru boli sanguine si inflamatorii, pentru diabet, pentru evaluarea functiei hepatice, pentru hepatita B si C, pentru HIV, pentru cancerul de prostata, pentru evaluarea functiei renale
 • Examinari hormonale ale glandei tiroide
 • Screening abdominal: ecografie abdominala inferioara si superioara; permite evaluarea organelor abdominale si poate indica prezenta tumorilor sau a chisturilor
 • Evaluare ginecologica/Evaluare urologica: consultatii si ecografii
 • Evaluare pulmonara: radiografie cardio-pulmonara, spirometrie - evalueaza statusul respirator
 • Evaluare cardiovasculara: consultatie si electrocardiograma/Testul de efort – evalueaza starea inimii si a arterelor coronare
 • Examinare Imagistica

 

Programul Total Health Screening poate sa includa si 7 module optionale (la alegerea ta sau la recomandarea medicului):

 

1. Modulul pentru boli infectioase: vizeaza screeningul celor mai frecvente patologii infectioase

2. Modulul onco – genetica: verifica predispozitia genetica pentru cancerul de san si cancerul de colon

3. Modulul ortopedie – reumatologie: are ca scop abordarea multidisciplinara a unor simptome sugestive pentru afectiuni, din sfera aparatului locomotor si al sistemului musculoscheletal.

4. Modulul de neurologie: se adreseaza persoanelor care acuza dureri la nivelul coloanei vertebrale sau la nivelul extremitatii cefalice

5. Modulul diabet – nutritie: util pentru depistarea diabetului zaharat la cei cu factori de risc dar si pentru depistarea complicatiilor acestuia la persoanele deja diagnosticate cu aceasta afectiune.

6. Modulul Gastroenterologie: urmareste depistarea unor patologii digestive la persoane asimptomatice, persoane cu risc familial si/sau cu simptome sugestive pentru anumite boli digestive. Colonoscopia de screening se recomanda tuturor persoanelor incepand cu varsta de 50 de ani, femei si barbati.

7. Modulul High Tech: mamografie digitala/ecografie testicule pentru detectarea cancerului, examinare ecografica a glandei tiroide pentru detectarea inflamatiei, gusei sau cancerului tiroidian, RMN abdomen/pelvis fara substanta de contrast, ecografia Doppler carotido-vertebral.

 

Cum se realizeaza?

Programul Total Health Screening se realizeaza exclusiv in Spitalul Medicover Bucuresti.

Cazarea se face intr-o rezerva single*

O echipa medicala dedicata asigura confortul pacientului pe toata durata evaluarii; echipa este formata din:

 • Case Manager – Asistenta personala
 • Medic evaluator dedicat, cu specialitatea Medicina Interna

Spitalul Medicover Bucuresti corespunde celor mai inalte standarde medicale europene – modern, sigur, aproape de pacientii sai. 

Te vei convinge singur ca medicii din Spitalul Medicover sunt o echipa dedicata sanatatii tale. Inca din primele clipe petrecute in spitalul Medicover, ne vom asigura ca facem totul pentru sanatatea si starea ta de bine.

Total Health Screening este un program in care asiguram accesul la ingrijiri medicale de cea mai inalta calitate, in conditii de confort deosebit pe intreaga durata a procesului de health check-up.

 • Evaluarea incepe la ora 8:00 AM in rezerva pacientului; Case Manager-ul prezinta clientului etapele programului
 • Programul incepe cu o discutie de 30 minute cu medicul evaluator, din specialitatea Medicina Interna pentru masurarea parametrilor de baza si detalii privind istoricul medical. In functie de particularitatile fiecarei persoane, medicul va recomanda modulele de specialitate potrivite
 • Asistenta dedicata va recolta probele pentru analize in rezerva de, dupa care va conduce clientul spre consultatiile interdisciplinare si investigatiile recomandate
 • Dupa masa de pranz medicul evaluator comunica rezultatele preliminare ale testelor si face recomandari privind regimul si stilul de viata de urmat pana la emiterea raportului medical final.
 • Dupa 14 zile, pacientul revine pentru o vizita de control – medicul evaluator ii inmaneaza un raport medical cu rezultatele si concluziile generale ale consultatiilor si investigatiilor efectuate si formuleaza recomandarile finale.

*pentru persoanele din afara orasului, cazarea se face cu o seara inainte (fara costuri suplimentare)

Completeaza acest formularul si vei primi informatii suplimentare!

Conforma politicii de securitate a datelor si a termenilor si conditii Medicover: