Kid Care

Abonament medical individual - Kid Care

Sanatatea ta si a copilului tau este misiunea noastra! Un copil sanatos are parte de o dezvoltare armonioasa si o copilarie plina de aminitiri frumoase!

Abonamentele noastre medicale sunt adaptate fiecarei etape a copilariei. Cei mici au un sistem imunitar mai slab in comparatie cu cel al adultilor si, prin urmare, sunt mai predispusi la boli. Probleme aparent minore, cum ar fi micile accidentari, raceala sau tusea se pot transforma in afectiuni serioase daca nu primesc la timp un tratament adecvat. Iti punem la dispozitie reteaua extinsa de clinici Medicover din toata tara, medici pediatri cu experienta si cele mai performante echipamente medicale.

Cele trei abonamente medicale din aceasta gama sunt concepute pentru copiii de toate varstele, de la bebelusi pana la adolescenti. Abonamentele sunt adaptate varstei si ofera niveluri de acoperire medicala ce cresc progresiv. Te ajutam sa fii in control in situatii neprevazute dar si in preventia afectiunilor care pot pune in pericol dezvoltarea armonioasa a copilului tau.

Pachetul Baby Care este conceput pentru copiii cu varsta de pana intr-un an, iar pachetele Kid Care si Kid Care Complex pentru cei de pana la 17 ani.

Fiecare pachet de sanatate contine: acces la un numar semnificativ de consultatii la variate specialitati medicale, multiple investigatii imagistice si analize de laborator, precum si reduceri consistente, si de 30%, pentru consultatii si investigatii suplimentare.

Beneficii abonament medical Kid Care:

Varsta: 1-17 ani

  • Servicii de urgenta acoperite (1 consultatie la domiciliu, 1 transport medicalizat, consultatii pediatrie in camera de garda).
  • 6 consultatii/an incluse la pediatrie.
  • Consultatii anuale acoperite extra la alergologie si psihologie.
  • Reducere de 20% la proceduri ORL.
  • 7 tipuri de ecografii acoperite/an. 1 radiografie/ an.
  • 19 analize de laborator acoperite/an. Reducere de 10% la restul.
  • 10 teste alergologice cutanate acoperite/an, ulterior 20% reducere.

Solicita un abonament