• Stay safe - Atentie la Phishing

  Stay safe - Atentie la Phishing

  Avem informatii ca se pregatete o campanie de phishing generata din Rusia, campanie care va afecta mai multe site-uri ale unor companii medicale din Romania. Website-ul medicover.ro poate fi tinta directa.
 • Program de Sarbatori 2020

  Program de Sarbatori 2020

  Program Spital si Clinici Medicover in perioada 21.12.2020 - 01.01.2021
 • Program de zilele nationale 30.11 - 01.12.2020

  Program de zilele nationale 30.11 - 01.12.2020

  Dragi pacienti, programul pentru zilele nationale 30 Noiembrie si 01 Decembrie 2020 (Sfantul Andrei si Ziua Nationala) este urmatorul
 • RT PCR multiplex, testul care face diferenta intre COVID-19 si gripa sezoniera!

  RT PCR multiplex, testul care face diferenta intre COVID-19 si gripa sezoniera!

  Testul RT PCR multiplex este un test ARN viral SARS-CoV-2 si Influenza A/B. Acesta permite detectarea simultana a virusului care declanseaza COVID-19 si a virusului gripal. Efectuand acest test, poti afla daca simptomele pe care le manifesti indica infectia cu noul coronavirus sau o gripa sezoniera. Testul este disponibil in cadrul clinicilor Medicover din Bucuresti si din tara.
 • Reintoarcerea in colectivitate

  Reintoarcerea in colectivitate

  Stim cat de importanta este sanatatea familiei tale, mai ales ca inceputul noului an (pre)scolar se apropie cu pasi repezi. Intrucat ne dorim sa fim alaturi de tine si de cei mici, te informam cu privire la regimul de eliberare a documentelor medicale necesare copiilor de varsta (pre)scolara conform Ordinului nr. 1002/5057/2015 emis de Ministerul Sanatatii
 • Medicover ofera reduceri la consultatii studentilor si tinerilor posesori de Bucharest Youth Card si ISIC

  Medicover ofera reduceri la consultatii studentilor si tinerilor posesori de Bucharest Youth Card si ISIC

  Recomandarea doctorilor Medicover - Orice persoana, indiferent de varsta pe care o are, trebuie sa adopte un stil de viata cat mai sanatos bazat pe o dieta echilibrata, miscare cat mai multa si cu perioade cat mai dese in care sa fim “unplugged” de la surse care provoaca stres.
 • Medicover in parteneriat cu MediCab by BlackCab

  Medicover in parteneriat cu MediCab by BlackCab

  In contextul actual al pandemiei COVID-19, Medicover a incheiat un parteneriat cu BlackCab pentru ca suntem atenti la nevoia ta de siguranta si confort, chiar si pe drumul spre si dinspre clinica. In urma acestui parteneriat, in calitate de pacient Medicover te bucuri de preturi speciale la serviciile oferite de BlackCab.
 • Calatorii in siguranta alaturi de Medicover & Christian Tour

  Calatorii in siguranta alaturi de Medicover & Christian Tour

  Vara este sezonul vacantelor, insa, contextul actual impune noi restrictii persoanelor care aleg sa calatoreasca in afara tarii. Pentru ca ne dorim sa facilitam accesul pacientilor nostri catre servicii de sanatate optime, ne bucuram sa anuntam ca oferim suport clientilor agentiei Christian Tour.
 • 50 de intrebari si raspunsuri despre sarcina

  50 de intrebari si raspunsuri despre sarcina

  Sarcina e o perioada unica din viata oricarei femei. E un miracol care dureaza aproximativ 40 de saptamani. Dar ea vine si cu o multime de intrebari, nelinisti si curiozitati din partea viitoarei mamici.
 • Fii responsabil! Programeaza-te pentru recoltarea analizelor de laborator

  Fii responsabil! Programeaza-te pentru recoltarea analizelor de laborator

  Sanatatea ta este obiectivul nostru si toate eforturile noastre se indreapta in aceasta directie.