• Medicover Romania investeste 20 milioane de euro intr-un nou spital, la standarde occidentale

  Medicover Romania investeste 20 milioane de euro intr-un nou spital, la standarde occidentale

  5 iulie 2021 – Medicover, singurul furnizor de servicii medicale private din Romania cu expertiza internationala, anunta o noua investitie greenfield in Bucuresti pentru dezvoltarea unui spital ultramodern. Noul spital vine in sprijinul pacientilor cu o echipa medicala multi-disciplinara care va avea la dispozitie echipamente si tehnologii de ultima generatie.
 • Program Rusalii - Clinicile Medicover

  Program Rusalii - Clinicile Medicover

  Vă informăm că în zilele de Rusalii, pe 20 și 21 iunie, vom funcționa după următorul program
 • Serviciu nou in Clinica de Pediatrie – kinetoterapie pentru mama si copil

  Serviciu nou in Clinica de Pediatrie – kinetoterapie pentru mama si copil

  Pentru ca ne dorim ca micii nostri pacienti si mamicile lor sa fie in cea mai buna forma fizica venim in intampinarea lor cu un pachet de servicii de recuperare “mama si copilul”.
 • Care este protocolul de vizita al mamei si nou-nascutului in Maternitatea Medicover?

  Care este protocolul de vizita al mamei si nou-nascutului in Maternitatea Medicover?

  Deoarece am primit frecvent intrebari legate de protocolul de vizita pentru mama si nou nascut, precum si despre accesul insotitorilor in sala de nastere, raspundem tuturor acestor intrebari in urmatorul material. Mentionam ca aceste reguli sunt in vigoare incepand cu data de 07.06.2021 si pot suferi modificari, in functie de evolutia situatiei pandemice si de gradul de incarcare al sectiei.
 • Medicover Romania sprijina maratonul national de vaccinare pentru adolescenti

  Medicover Romania sprijina maratonul national de vaccinare pentru adolescenti

  Medicover Romania, unul dintre cei mai mari furnizori privati de servicii medicale din Romania, se implica activ in campania nationala de vaccinare prin personalul medical si logistica din centrele de vaccinare ale Spitalului Clinic Pelican din Oradea si Centrului medical Medicover din Cluj-Napoca.
 • Medicover Romania sprijina prima linie de aparare impotriva pandemiei de COVID

  Medicover Romania sprijina prima linie de aparare impotriva pandemiei de COVID

  Medicover Romania, singurul furnizor de servicii medicale private cu experienta internationala din Romania, se implica activ in prima linie de aparare impotriva virusului SARS-CoV-2 prin tratarea pacientilor la Spitalul Clinic Pelican din Oradea transformat in spital suport COVID pentru forme grave si critice de boala, si vaccinarea populatiei la centrul de vaccinare deschis in cadrul acestei unitati.
 • Program 1 Iunie - Clinicile Medicover

  Program 1 Iunie - Clinicile Medicover

  Cu ocazia Zilei Copiilor, 1 Iunie, va anuntam ca, in aceasta zi, vom functiona dupa urmatorul program
 • Program Paste - Clinici Medicover

  Program Paste - Clinici Medicover

  Cu ocazia sarbatorilor de Paste si 1 Mai, va anuntam ca, in zilele de 30 aprilie si 3 mai, vom functiona dupa urmatorul program
 • Excelenta in ecografie generala – Dr. Adrian Nicolescu

  Excelenta in ecografie generala – Dr. Adrian Nicolescu

  Dr. Adrian Nicolescu, medic specialist Medicina Interna, avand competenta in ecografie generala, se va alatura echipei Spitalului Medicover!
 • Ziua Mondiala a Tuberculozei, 2021

  Ziua Mondiala a Tuberculozei, 2021

  Tuberculoza este una dintre cele mai vechi boli cunoscute de omenire, existand indicii ale raspandirii ei inca din Antichitate. Calea spre diagnosticare si vindecare a fost deschisa de dr. Robert Kock, pe 24 martie 1882, odata cu descoperirea bacilului care provoaca boala infectioasa. Cu toate acestea, si in prezent, la aproape un secol si jumatate, tuberculoza ramane „unul dintre cei mai letali...