Senior Care

Abonamentul medical individual - Senior Care

Sanatatea ta este misiunea noastra! Maturitatea vine cu schimbari in toate aspectele vietii, de la cel fizic la cel mental, cel social si emotional, iata de ce si grija pentru sanatate trebuie sa fie mai mare.

Am gandit noile abonamente Senior pentru persoanele in varsta de peste 65 de ani cu o structura cuprinzatoare de beneficii specifice, pentru ca vrem ca bunicii sa se bucure linistiti de ”anii de aur”. A imbatrani frumos este posibil prin grija fata de sanatate, prin tratament adecvat si din timp pentru afectiunile cronice, activitate fizica si mentinerea legaturilor cu comunitatea si cei dragi.

Abonamentele medicale din aceasta gama ajuta seniorii sa aiba acces la cea mai completa ingrijire medicala pentru ca ofera acces la peste 20 de specialitati medicale, investigatii imagistice si analize de laborator gratuite, reduceri la serviciile Medicover si posibilitatea de a primi un diagnostic exact si un plan de tratament corespunzator, in cel mai scurt timp. Iti punem la dispozitie reteaua extinsa de clinici Medicover din toata tara, medici cu experienta si cele mai performante echipamente medicale.

Beneficii abonament medical Senior Care:

  • Consultatii incluse cu acces direct la Medicina Generala si Medicina Interna, si la alte 3 specialitati medicale.
  • Consultatii anuale cu recomandarea medicului Medicover extra la reumatologie, pneumologie. 
  • Reducere de 30% la proceduri de recuperare medicala.
  • Acces la o gama de peste 40 de tipuri de investigatii imagistice (ecografie, mamografie, radiologie), de cate ori situatia medicala o impune si cu recomandarea medicului MDV. Reducere de 30% la DXA.
  • 2 tipuri de investigatii high tech (CT si RMN) acoperite/an cu recomandarea medicului Medicover.
  • Acces la o gama de peste 50 de analize de laborator, de cate ori situatia medicala o impune si cu recomandarea medicului MDV.

Solicita un abonament