Medicover Romania

Singura companie privata de ingrijire medicala si de diagnostic cu experienta internationala

retea Medicover Romania

Medicover Romania, singura companie privata de ingrijire medicala si de diagnostic cu experienta internationala, se dezvolta in permanenta si investeste in oameni si in echipamente avand ca obiectiv major imbunatatirea calitatii vietii oamenilor.

In peste doua decenii de prezenta pe piata din Romania, Medicover si-a extins prezenta, ajungand in prezent la o retea de 37 de clinici in Bucuresti si in tara (Oradea, Timisoara, Cluj-Napoca, Brasov, Ploiesti, Constanta, Galati, Iasi, Pitesti, Craiova, Slatina, Targu Jiu etc.), peste 200 de clinici partenere si doua spitale: Spitalul Medicover in Bucuresti si Spitalul Pelican, in Oradea.

Cheia succesului companiei Medicover este echipa de specialisti foarte bine instruiti si pasionati de meseria si de misiunea lor: siguranta pacientilor.

Tocmai de aceea, Medicover se asigura in permanenta ca toti pacientii – abonati sau non-abonati - au acces la servicii medicale la cele mai inalte standarde.

Misiune:

Misiunea noastra este sa imbunatatim si sa contribuim la starea de sanatate a pacientilor nostri, iar serviciile noastre au ca scop imbunatatirea calitatii vietii.

Siguranta pacientilor nostri este esentiala si primeaza in orice situatie, iar in peste doua decenii de activitate in Romania, aspectul care a ajuns sa ne defineasca serviciile este calitatea actului medical.

De asemenea, oferim servicii integrate in clinicile si in spitalele noastre, dar si o gama foarte larga de analize de laborator prin departamentul nostru de diagnostic: Synevo.

Valori:

Pentru ca ne dorim ca pacientii nostri sa aiba parte de servicii medicale oferite la cele mai inalte standarde, imbunatatim in permanenta toate diviziile noastre si tot ceea ce facem. De aceea, ne ghidam activitatea in jurul a cinci valori-cheie, iar pasiunea pentru calitate ocupa primul loc.

Pasiune pentru calitate: Cautam permanent excelenta in tot ceea ce facem

Integritate: Suntem corecti si onesti. Respectam intotdeauna promisiunile facute

Spirit antreprenorial: Recunoastem si recompensam acei oameni care folosesc resursele existente intr-un mod eficient pentru a obtine beneficii maxime

Delegarea responsabilitatii: Acordam oamenilor nostri spatiul si sprijinul de care au nevoie pentru a lua deciziile corespunzatoare pentru toti cei interesati

Spirit de echipă: Încurajăm talentele și recunoaștem succesul