Medicover Romania

Singura companie privata de ingrijire medicala si de diagnostic cu experienta internationala

retea Medicover Romania

Medicover Romania, singura companie privata de ingrijire medicala si de diagnostic cu experienta internationala, se dezvolta in permanenta si investeste in oameni si in echipamente, avand ca obiectiv major imbunatatirea calitatii vietii oamenilor.

In peste 27 de ani de prezenta pe piata din Romania, Medicover a devenit unul dintre cei mai importanti furnizori de pe piata serviciilor de sanatate private, cu o retea de 41 de clinici in București si in tara, 4 spitale multidisciplinare in Bucuresti, Cluj-Napoca, Oradea si Craiova, 30 de unitati on-site si peste 180 de clinici partenere la nivel national.

Cheia succesului companiei Medicover este echipa de specialisti foarte bine instruiti si pasionati de meseria si de misiunea lor: siguranta pacientilor.

Tocmai de aceea, Medicover se asigura in permanenta ca toti pacientii – abonati sau non-abonati - au acces la servicii medicale la cele mai inalte standarde.

Misiune:

Misiunea noastra este sa imbunatatim si sa contribuim la starea de sanatate a pacientilor nostri, iar serviciile noastre au ca scop imbunatatirea calitatii vietii.

Siguranta pacientilor nostri este esentiala si primeaza in orice situatie, iar in peste doua decenii de activitate in Romania, aspectul care a ajuns sa ne defineasca serviciile este calitatea actului medical.

De asemenea, oferim servicii integrate in clinicile si in spitalele noastre, dar si o gama foarte larga de analize de laborator prin divizia noastra de diagnostic: Synevo.

Valori:

Pentru ca ne dorim ca pacientii nostri sa aiba parte de servicii medicale oferite la cele mai inalte standarde, imbunatatim in permanenta toate diviziile noastre si tot ceea ce facem. De aceea ne ghidam activitatea in jurul a cinci valori-cheie, iar pasiunea pentru calitate ocupa primul loc.

Delegarea responsabilitatii

Asiguram oamenilor nostri contextul potrivit, sustinerea si autoritatea necesara pentru a lua deciziile corecte pentru toate partile interesate.

Integritate

Suntem directi si onesti si ne indeplinim intotdeauna promisiunile.

Pasiunea pentru calitate

Urmarim in mod continuu excelenta in tot ceea ce facem.

Spirit Antreprenorial

Recunoastem si recompensam oamenii care investesc eficient resursele de timp si financiare pentru a obtine beneficii maxime.

Spirit de Echipa

Ne unim competentele si impartasim meritele pentru succesele noastre.