Medicover România

Singura companie privată de îngrijire medicală și de diagnostic cu experiență internațională

Medicover România, singura companie privată de îngrijire medicală și de diagnostic cu experiență internațională, se dezvoltă în permanență și investește în oameni și în echipamente având ca obiectiv major îmbunătățirea calității vieții oamenilor.

În peste două decenii de prezență pe piața din România, Medicover și-a extins prezența, ajungând în prezent la o rețea de 37 de clinici în București și în țară (Oradea, Timișoara, Cluj-Napoca, Brașov, Ploiești, Constanța, Galați, Iași, Pitești, Craiova, Slatina, Târgu Jiu etc.), peste 200 de clinici partenere și două spitale: Spitalul Medicover în București și Spitalul Pelican, în Oradea.

Cheia succesului companiei Medicover este echipa de specialiști foarte bine instruiți și pasionați de meseria și de misiunea lor: siguranța pacienților.

Tocmai de aceea, Medicover se asigură în permanență că toți pacienții – abonați sau non-abonați - au acces la servicii medicale la cele mai înalte standarde.

Misiune:

Misiunea noastră este să îmbunătățim și să contribuim la starea de sănătate a pacienților noștri, iar serviciile noastre au ca scop îmbunătățirea calității vieții.

Siguranța pacienților noștri este esențială și primează în orice situație, iar în peste două decenii de activitate în România, aspectul care a ajuns să ne definească serviciile este calitatea actului medical.

De asemenea, oferim servicii integrate în clinicile și în spitalele noastre, dar și o gamă foarte largă de analize de laborator prin departamentul nostru de diagnostic: Synevo.

Valori:

Pentru că ne dorim ca pacienții noștri să aibă parte de servicii medicale oferite la cele mai înalte standarde, îmbunătățim în permanență toate diviziile noastre și tot ceea ce facem. De aceea ne ghidăm activitatea în jurul a cinci valori-cheie, iar pasiunea pentru calitate ocupă primul loc.

Pasiune pentru calitate: Căutăm permanent excelența în tot ceea ce facem

Integritate: Suntem corecți și onești. Respectăm întotdeauna promisiunile făcute

Spirit antreprenorial: Recunoaștem și recompensăm acei oameni care folosesc resursele existente într-un mod eficient pentru a obține beneficii maxime

Delegarea responsabilității: Acordăm oamenilor noștri spațiul și sprijinul de care au nevoie pentru a lua deciziile corespunzătoare pentru toți cei interesați

Spirit de echipă: Încurajăm talentele și recunoaștem succesul